2 min čitanja

Inspire Me konferencija traži nove članove i volontere za konferencije koje će se održati u 2018. godini diljem Hrvatske.

 

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici…) iz različitih područja dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Govornici dijele svoje inspirativne životne i poslovne priče, a radionice drže vodeći domaći i inozemni profesionalci iz područja financija, marketinga, lifestyle-a, fitnessa, prehrane, event managementa, IT, osobnog razvoja, prodaje, multimedije, dizajna i dr.

Također, sudionici konferencije imaju priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te saznati o mjerama i programima nacionalnih i EU institucija namijenjenih pokretanju vlastitog posla odnosno poduzetništvu i (samo) zapošljavanju.

Do sada su održane četiri warm up konferencije (Rijeka, Pula, Osijek, Zadar) te centralna konferencija u Zagrebu. Na Inspire Me sudjelovalo je 2.050 sudionika, 129 predavača te izvještavalo 30 medija.

Dosadašnji predavači bili su Lada Tedeschi Fiorio (Atlantic Grupa), Boris Žgomba (Uniline), Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Miroslav Ćiro Blažević, Miljenko Vaić (Nestle), Ingrid Divković, R. Michael Anderson, Rob Anderson, Ana Šuper Matana (Daimler Benz), Davor Pavuna, Alis Marić, Korado Korlević, Krešimir Mišak, Jan Kerekeš, Nikola Žinić, Dean Pelić. Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu konferencije.

 

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Prijave su namijenjene za studente i mlade neovisno o studiju/struci, usmjerenju i gradu u kojem studiraju ili rade. Prijaviti se mogu:

  • Studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog i diplomskog studija) različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija i dr. sa prosjekom ocjena iznad 3.0., a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Zadar, Pula, Dubrovnik, Varaždin, Koprivnica)
  • Mlade osobe do 30 godina s VSS ili VŠS

 

ZAŠTO SE PRIJAVITI?

  • stjecanje praktičnih znanja iz različitih područja (financije, marketing, PR, dizajn, multimedija, novinarstvo, fotografija, content, IT, program, event management i sl.)
  • mogućnost usavršavanja
  • networking (prilika za upoznavanje i umrežavanje sa poslodavcima, menadžerima, poduzetnicima i kolegama iz različitih struka)
  • odlična zabava (teambuildinzi i partyiji Inspire Me tima :))
  • mogućnost sudjelovanja na različitim edukacijama, konferencijama i sl.
  • potvrda volontiranja (volonterske knjižice)

 

NAČIN PRIJAVE

U konferenciju se može uključiti na jedan od dva načina:

  • a) postani dio tima konferencije – odabrani kandidati postati će član jednog tima (financije, marketing, eventi, dizajn, multimedija (foto i video), IT, program, content, PR) te tako sudjelovati u organizaciji konferencije u jednom od gradova (Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Osijek, Split, Varaždin) u kojem će se održavati konferencija.

 

  • b) postani volonter – kandidati će postati dio tima logistika i volontirati isključivo na dan samog eventa, u jednom od gradova u kojem se održava konferencija.

 

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu:
inspire.me.konferencija@gmail.com s naznakom „Prijava za tim“ ili „Prijava za volontiranje“ najkasnije do 28. veljače 2018. godine.

Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima organizatora (prilika za tvoje predstavljanje i pitanja koje imaš za nas J ), a sa svima onima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti online (npr. putem skype-a).

 

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: inspire.me.konferencija@gmail.com ili postavite upit preko web ili facebook stranice Inspire Me konferencija.