Rujan, 2018

13ruj09:0016:00Napredni ExcelHotel Sheraton, Zagreb, 13. rujna

edukacija

Više

Detalji događaja

Edukacija o korištenju Excela utjecat će na poboljšanje kvalitete obavljanja vaših svakodnevnih zadataka i poslova.

Excel danas predstavlja jedan od najbitnijih alata u svakodnevnom radu u svim područjima poslovanja (financije, računovodstvo, administracija, prodaja, marketing i dr.). To je odličan analitički alat za poslovanje i pruža mnoge mogućnosti koje mogu olakšati svakodnevne poslove. Mogućnosti korištenja Excela su brojne. Mnoge organizacije koriste Excel za upravljanje proračunom, poslovno planiranje, evidenciju kupaca, analizu prodaje, baze podataka i sl.

Na seminaru će biti predstavljeni praktični savjeti za naprednu primjenu Excela u poslovanju te kako olakšati svakodnevni posao pomoću Excela.

Za sudjelovanje na seminaru potrebno je osnovno poznavanje Excela. Ovaj seminar pokazat će da korištenje određenih naprednih mogućnosti u Excelu ne moraju biti komplicirane da bi se ostvarile značajne uštede u vremenu te će sudionici dobiti gotove modele za praktičnu primjenu na računalu.

Svrha seminara je ovladati Excel alatom na naprednoj razini. Pomoću Excel trikova možete si olakšati poslovanje i uštedjeti vrijeme.

Više informacija pronađite ovdje.

Vrijeme

(Četvrtak) 09:00 - 16:00

Lokacija

Zagreb

X