Svibanj, 2018

15svi17:0019:00Predavanje: Arhitektura vlastitog puta Arhitektonski fakultet Zagreb, 15. svibnja

Arhitektura vlastitog puta

Više

Detalji događaja

Mladi arhitekt s impresivnim životopisom, Alen Žunić će na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 15. svibnja 2018. održati predavanje pod nazivom “Arhitektura vlastitog puta” kojeg organizira eSTUDENT.

Predavanje je namijenjeno studentima arhitekture i svim zainteresiranima.

Alen Žunić najbolji je student Arhitektonskog fakulteta u povijesti, dobitnik dvije Rektorove nagrade, a nakon završenog studija u Zagrebu svoje je obrazovanje nastavio na Harvardu.

Kako pripremiti radove za Rektorovu nagradu? Kako biti primljen na Harvard i MIT? Kako doktorirati sa 26 godina? Kako dobiti postdoktorsko usavršavanje na ETH Zürich? Kako živjeti na različitim kontinentima? Kako se baviti kreativnim projektiranjem i znanošću u isto vrijeme? Kako pisati i objaviti svoje prve tekstove i knjige?  Na osobnom iskustvu mladog arhitekta Alena Žunića predavanje ima namjeru pokazati što su bitni koraci u karijeri i kako ih planirati, te kako on vidi ulogu mladih koji grade svijet oko nas danas.

Inspiraciju i motivaciju pred ispitne rokove donose vam eSTUDENT i Alen Žunić. Vidimo se u dvorani 317 Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu 15. svibnja. Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici i Facebooku.

Vrijeme

(Utorak) 17:00 - 19:00

Lokacija

Zagreb

X