Prosinac, 2018

10pro(pro 10)16:0012(pro 12)20:00Start-Up akademija RovinjCoworking space, Augusto Ferri 37a, 10.-12. prosinca

Start up akademija

Više

Detalji događaja

Želite li brzo, besplatno i na jednom mjestu doznati sve o potrebnim poslovnim vještinama za uspješno poduzetništvo, Start-Up akademija je edukacija koju ne smijete propustiti. Osim znanja i vještina koje ćete steći u edukacijama i radionicama, možete sudjelovati i u prezentaciji vlastitih poslovnih ideja. Ona ideja koju stručni žiri ocijeni najboljom bit će nagrađena novčanom nagradom u iznosu od 5.000,00kn, računalom i besplatnim paketom medijskog praćenja kako biste lakše pokrenuli svoj biznis ili ga unaprijedili.

Edukativni program Start-Up akademije vodi vas od početka do kraja poduzetničkog pothvata ili projekta i omogućuje vam pristup potrebnom znanju, informacijama i kontaktima za uspješno vođenje posla.

Projekt Start-Up akademija provodi Start-Up udruga u partnerstvu s IDA-om, Zagrebačkom Bankom, TV Novom te gradovima Buzet, Umag, Pula, Poreč, Rovinj, Labin i općinama Svetvinčenat i Medulin.

Ako želite dobiti vjetar u leđa za svoj poduzetnički pothvat, pročitajte na službenim stranicama projekta što i kada vas očekuje na Start-Up akademiji. Prijaviti se možete ovdje.

Vrijeme

10 (Ponedjeljak) 16:00 - 12 (Srijeda) 20:00

Lokacija

Rovinj

X