Studeni, 2018

22stu17:0021:00Unlock your skills radioniceChilloutka, Zagreb, 15., 22. i 29. studenog

mindist_unlock_your_skills_radionica

Više

Detalji događaja

Tri vezane radionice osobnog razvoja s ciljem osnaživanja sebe i svojih snaga te kreiranja jasnog plana aktivnosti koje vode do željenog uspjeha. Svaka radionica ima svoju temu pa je tako prva ISTRAŽIVANJE sebe, svojih snaga i uvjerenja druga MOTIVIRANJE sebe za uspjeh, USKLAĐIVANJE vlastite motivacije, ciljeva i resursa.
Radionice su najvećim dijelom interaktivne. Radit ćemo simulacije, grupne i individualne zadatke. Imati ćemo dobre diskusije i refleksije. U našem radu pomoći će nam participativni procesi #artofhosting kao što je #circleway, tehnike #coachinga, alat #pointsofyou#swotanaliza te #smart tehnika za kreiranje ciljeva. Svaki polaznik nakon radionica odlazi prepun znanja, inspiracije, motivacije i s vlastitom pisanom strategijom za uspjeh.

Ove radionice su za vas:
• ako imate potrebu izaći iz zone „tapkanje u mjestu“
• hrabro živjeti svoje prave životne i poslovne vrijednosti
• povećati fokus na bitno
• povećati samopouzdanje
• ostvariti sebe i svoje ciljeve
• osnažiti komunikacijske i prezentacijske vještine

O predavaču:

Blanka Lasić posjeduje retail iskustvo na području ljudskih potencijala s fokusom na educiranje i razvijanje prodajnih timova. Svoju karijeru započinje u internacionalnoj kompaniji gdje prva iskustva gradi podržavajući odjel prodaje u intenzivnoj selekciji timova za prodajnu mrežu. Strast prema učenju i razvoju usmjerava kroz specijalizaciju na području osobnog i organizacijskog razvoja što ubrzo postaje i fokus njenog rada.
Svojim djelovanjem utječe na poboljšanje timske suradnje, interne komunikacije, stvaranje trening standarda, osmišljavanje novih razvojnih planova i implementiranje istih. Osim zadataka specijaliste u odjelu ljudskih potencijala preuzima poziciju i odgovornost internog trenera za meke vještine.

Više informacija pronađite ovdje.

Vrijeme

(Četvrtak) 17:00 - 21:00

Lokacija

Zagreb

X