Lipanj, 2018

13lip09:0016:00Vještine prodaje, komunikacija sa zahtjevnim klijentima i upravljanje odnosima s klijentimaIDA, PULA, 13. lipnja

edukacija

Više

Detalji događaja

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom organizira edukaciju na temu „Vještine prodaje, komunikacija sa zahtjevnim klijentima i upravljanje odnosima s klijentima“. Jednodnevna edukacija održat će se u Istarskoj razvojnoj agenciji – IDA d.o.o., Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u utorak  13. lipnja 2017. godine od 9 do 16 sati.

Na edukaciji će se obrađivati prodaja i psihologija prodaje, vrste prodaje, vrste klijenata po stilu kupovine, prodajno-komunikacijska percepcija, rješavanje pritužbi klijenata (S.I.R.Z. metoda) te komunikacija sa zahtjevnim klijentima. Edukacija je namijenjena svim zainteresiranima koji žele steći nova i/ili proširiti postojeća znanja.

Edukaciju će voditi mr. sc. Zrinski Pelajić, istaknuti regionalni business i management konzultant koji posjeduje dugogodišnje iskustvo rada u privatnom i javnom sektoru te sektoru pružanja poslovnih usluga.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.

Više informacija pronađi ovdje.

Vrijeme

(Srijeda) 09:00 - 16:00

Lokacija

Pula

X