1 min čitanja

Bruno Šimleša, jedan od naših najpoznatijih pisaca, ove godine obilježava 18 godina spisateljske karijere! Punoljetnost je odlučio proslaviti promocijama i predavanjima po Hrvatskoj i regiji.

Prva stanica turneje je Pula, gdje će predavanje ovaj poznati autor održati u petak, 04. listopada u 18h u Gradskoj knjižnici.

Pisanje mu je bilo suđeno

Prvu knjigu objavio je 2001. godine i to u vlastitoj nakladi jer su ga odbili svi hrvatski izdavači. Knjiga je ipak pronašla put do čitatelja dokazujući da (kako sam kaže) knjiga s područja duhovnosti ne mora vrijeđati inteligenciju čitatelja i banalizirati stvarnost.

Njegove knjige razbijaju predrasude o literaturi samopomoći, pokušavajući pronaći most između znanstvenih spoznaja i duhovne dimenzije stvarnosti.

Naš najtiražniji autor

Objavio je devet knjiga, a Ljubavologija je i dalje naša najprodavanija knjiga o ljubavi i odnosima. Njegove knjige hit su i u regiji – uskoro će biti objavljena šesta knjiga na slovenskom, a dvije su objavljene i u Srbiji, Makedoniji te Albaniji, sve u nekoliko izdanja. Ukupno je prodano više od 150.000 primjeraka što ga čini jednim od najprodavanijih pisaca u regiji.

Piše o razvijanju samopouzdanja, ljubavi i odnosima, odgoju, esenciji duhovnosti i uvijek o svemu – bez rukavica!

Dođite i upoznajte Šimlešu

Nemojte propustiti ovaj događaj, dođite na predavanje i upoznajte Brunu, moći ćete kupiti knjige, dijelit će potpise, fotografirati se s vama, a možda bude i poneko iznenađenje.

Njegovu priču imat ćete priliku čuti i na prvom izdanju Inspire Me Campa.

O Bruni Šimleši

Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom Ontologijske sigurnosti u djelu Anthonyja Giddensa. Dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Trenutačno piše kolumnu za Blogbuster.hr

Udruga “Sve Za Nju” 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom, a 2017. godine Hrvatska udruga za odnose s javnošću nominirala ga je za Komunikatora godine.

Bruno Šimleša u braku je 12 godina i ponosni je tata predivne desetogodišnjakinje.