2 min čitanja

Kako posao učiniti zabavnijim? – jedno je od pitanja koje ste se često upitali. Odgovor dolazi u vidu zanimljivog eventa.

Radi se o novom konceptu koji objedinjuje posao i zadovoljstvo te omogućava da se u neformalnoj atmosferi razmjene iskustava uz vrhunski networking te odličan gastro i glazbeni program.

Bizzy Party na rasporedu je u četvrtak, 12. ožujka u Shipyardu, a program kreće od 18h (početak okupljanja od 17h).

Prijava je moguća putem prijavnog obrasca na linku, najkasnije do 11. ožujka.

Prvi poslovno-zabavni događaj u Istri

Bizzy party održavati će se dva puta mjesečno u Shipyardu. Okuplja menadžere, poduzetnike i one koji to žele postati, startupove, zaposlenike u različitim sektorima i ostale poslovne ljude.

Na ovom after job partyiju sudionici se druže i zabavljaju s kolegama s posla, klijentima i prijateljima te ostvaruju nova poznanstva.

Mjesto je to gdje pozitivni i otvoreni ljudi različitih profila međusobno dijela svoja iskustva i strast za poslom.

Koncept događaja sastoji se od tematskog panela s nekoliko gostiju koji chit chataju o temama vezanim za posao i život. Osim toga, predviđen je i networking dio u kojem se sudionici imaju priliku upoznati i razmjeniti vizitke.

Program prvog Bizzy Partyija

Gosti prvog Bizzy Partyija biti će urednici, voditelji marketinga/prodaje i pokretači različitih medija.

Kako da poduzetnici osiguraju vidljivost u medijima? Na koji način ispromovirati proizvod ili uslugu? Koji su najbolji kanali promocije evenata? Što je najbolji način oglašavanja: putem TV, radija, portala, novina? Koliko nam u promociji i brendiranju mogu pomoći novi mediji poput podcasta?

Odgovore na ta pitanja dati će u panelu “Moć medija“: Robert Frank, glavni urednik Glasa Istre, Denis Mikolić, urednik TV Nove i Elvis Uravić, portal Labinska komuna.

Voditelj panela je poznato lice s malih ekrana Marko Percan.

Panelisti će podijeliti i vlastite priče te dočarati kako izgleda rad u medijima.

Sudionici networkinga 

Neki od sudionika networkinga biti će Robert Frank (Glas Istre), Ivor Balen (Glas Istre), Denis Mikolić (Tv Nova), Marko Percan (HRT), Sergej Sinković (San Mauro), Deniz Zembo (Hotel Amfiteatar), Elvis Cerin (eIstra.info), Elvis Uravić (Labinska komuna), Anita Šimek (Istra Buzz), Amel Hadžipašić (InspireMe.hr), Ivan Sapundžić (360 Agency), Nenad Karleuša (A5 agencija), Ivana Vinko (360 Agency), Adisa Kljajić (Ad Stamina), Tatjana Kaštelan (HRT Radio Pula), Claudia Pučić (Vortice), Diego Martinčić, freelancer, Vilijam Mendiković (Empire real estate)…

Bogat gastro program

Chef domaćin prvog Bizzy Partyija biti će prvi hrvatski masterchef Deniz Zembo. Osim u degustaciji njegovih delicija, uživati ćete u dobroj kapljici za što će se pobrinuti San Mauro iz Momjana.

Braća Sinković predstaviti će svoja vrhunska vina (muškat ruža, muškat momjanski) i likere poput teranina.

Način prijave

Sudjelovanje na Bizzy Partyiju je besplatno uz obveznu prijavu putem prijavnog obrasca na linku.

Prijaviti se možete najkasnije do 11. ožujka. Zbog velikog interesa, a ograničenih kapaciteta preporuka je da to učinite što ranije.

Nakon uspješne prijave obavijestit ćemo vas o detaljima i programu.

Organizatori Bizzy Partya jesu Start-Up udruga i marketinške agencije eStudio i A5.

Više informacija

Novosti o Bizzy Partyiju pratite na InspireMe.hr portalu i facebook stranicama događaja, a za upite se možete javiti i na mail: gobizzyparty@gmail.com ili na 098 965 2335.