0 min čitanja

Svi zaljubljenici u domaće proizvode sutra dolaze na svoje! Sajam OPG-ova na rasporedu je u subotu i nedjelju, 04. i 05. srpnja (9-14h), a održavat će se na terasi na otvorenom hotela Amfiteatar iznad Karoline (Amfiteatarska 6). Održava se u sklopu Gastro Buzz Festivala, nacionalnog sajma gastronomije.

Bogata ponuda proizvoda

Na sajmu OPGova naći će se domaći proizvodi poput sira, pršuta, meda, rakija, likera, vina, maslinovog ulja, voća i povrća, sladoleda iz cijele Hrvatske…Poseban dio ponude sastojati će se od eko, bio i organskih proizvoda.

Također, predstaviti će se različiti izlagači prirodne kozmetike, rukotvorina, posuđa…

Izlagači

Na sajmu će svoje proizvode predstaviti Karlić tartufi, OPG Lupić, Lonci i Poklopci, Blondi, Svijet biljaka, OPG Perković, Pepefish, Oio Vivo, Kamelot, Karuba, Forto, Voće Kaldir, Sia, Big Green Egg.

O Gastro Buzz Festivalu

Gastro Buzz Festival nacionalni je festival hrvatske gastronomije, a njegovo prvo izdanje odvija se u Puli. U sklopu istoga odvijat će se različite kulinarske radionice i stručni paneli, a gosti su naša najpoznatija imena poput Ivice Matoševića, Deniza Zembe, Domagoja Trusića…Poznati kuhari poput Mate Jankovića i Maria Mandarića održati će ekskluzivne večere.