Jedan od naših najpriznatijih kuhara dolazi u Pulu! Mario Mandarić, o čijim su pothvatima pisali i svjetski mediji, u petak, 17. srpnja, u 19h, u Hotelu Amfiteatar, dolazi kao gost kuhar.
Jelo s potpisom
Mario Mandarić je moderan i kreativan kuhar koji je svoj kulinarski potpis stjecao otkrivajući neobične kuhinje svijeta. Od Tajlanda do Engleske, gdje je radio u The Fat Ducku Hestona Blumenthala, Mandarić pokušava te iste tehnike primijeniti koristeći tradicionalne namirnice za lokalitet.
Inspiriran povijesnim receptima, kulinarski stil je fokusiran na neobične i rijetke namirnice vrhunske kvalitete, koje su servirane na moderan način.
Meni
Ovaj masterchef pripremio je za sve zainteresirane jelo u 6 slijedova uz vrhunska vina. Neka od jela uključuju tartar od kozica, pačja prsa, jakobljove kapice…Cijena večere iznosi 400 kuna s uključenim vinom.
- Gougere / Mornay sa Veli Jože sirom
- Juha od morskog kamena / prsene vlasulje / proso
- Tartar od kozica / jakobljeve kapice / divlje gljive
- Jezik od boškarina / kvinoja / kravlji sir
- Pačja prsa / cvjetača / med
- Sorbet od craft pive Bura Brew