0 min čitanja

Jedan od naših najpriznatijih kuhara dolazi u Pulu! Mario Mandarić, o čijim su pothvatima pisali i svjetski mediji, u petak, 17. srpnja, u 19h, u Hotelu Amfiteatar, dolazi kao gost kuhar.

Jelo s potpisom

Mario Mandarić je moderan i kreativan kuhar koji je svoj kulinarski potpis stjecao otkrivajući neobične kuhinje svijeta. Od Tajlanda do Engleske, gdje je radio u The Fat Ducku Hestona Blumenthala, Mandarić pokušava te iste tehnike primijeniti koristeći tradicionalne namirnice za lokalitet.

Inspiriran povijesnim receptima, kulinarski stil je fokusiran na neobične i rijetke namirnice vrhunske kvalitete, koje su servirane na moderan način.

Meni

Ovaj masterchef pripremio je za sve zainteresirane jelo u 6 slijedova uz vrhunska vina. Neka od jela uključuju tartar od kozica, pačja prsa, jakobljove kapice…Cijena večere iznosi 400 kuna s uključenim vinom.

  • Gougere / Mornay sa Veli Jože sirom
  • Juha od morskog kamena / prsene vlasulje / proso
  • Tartar od kozica / jakobljeve kapice / divlje gljive
  • Jezik od boškarina / kvinoja / kravlji sir
  • Pačja prsa / cvjetača / med
  • Sorbet od craft pive Bura Brew

Način prijave

Broj mjesta je ograničen. Svoje mjesto možete rezervirati klikom na link.

Dodatne informacije

Dodatne informacije možete dobiti na: 091 576 23 62 (Anita), mail: info@kulinarski-centar.com ili u inbox facebook stranice Hotela Amfiteatar.