1 min čitanja

U sklopu Inspire Me konferencije, u četvrtak u 12h na Ekonomskom fakultetu, održati će se prava mala poslastica. Naša poznata plesna zvijezda, Davor Bilman, održati će promociju svoju nove knjige i održati besplatno predavanje za sve zainteresirane.

Jeste li se ikada pitali zašto se u nekim situacijama snalazimo kao riba u vodi, a neke nam predstavljaju napor i stres? Ili zašto smo za neke poslove kao stvoreni, a u nekima se osjećamo kao slon u staklarni? Zašto Vam je s nekim ljudima teško pronaći zajednički jezik, a s drugima ne možete prestati pričati o svemu i svačemu? Zašto nam neki odnosi dolaze prirodno, a neki ne uspijevaju bez obzira koliko se trudili? Kako je moguće da nekim kupcima mogu prodati brda i doline dok drugi ne žele ni razgovarati sa mnom?

Davor Bilman je poslovni savjetnik, poznatiji kao ljudski Skener osobnosti. U prve tri sekunde vizualnog kontakta s osobom može prepoznati njenu osobnost, koji bi automobil voljela imati, način odijevanja te kakav komunikacijski stil preferira i što ju pokreće u životu. Kroz više od 20 godina rada u prodaji te 15 godišnjim iskustvom soft skill trenera, radio je s preko 10 000 polaznika te preko 500 tvrtki.

Formalno obrazovanje diplomiranog ekonomista i dugogodišnje iskustvo u prodaji uz kontinuiranu izobrazbu, pomaže Davoru da polaznicima svojih treninga lakše prenosi nova znanja i vještine te osigura njihovu trenutnu primjenu u praksi. Trenutno održava predavanja, radionice i treninga diljem regije na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada i poslovnog pregovaranja.

Autor je knjige “Nosi mi se moja boja“, koja je izašla na tržište početkom 2019. te koju će predstaviti u Rijeci 12. travnja 2019. u 12 sati na Inspire Me konferenciji na Ekonomskom fakultetu. Ulaz je besplatan uz obveznu prijavu na mail: vedrana.pribolsan@faktorb.com.