1 min čitanja

Drugo izdanje najbolje male digitalne konferencije u regiji održat će se u 27. i 28. rujna u Labinu. Tada se Labin barem na dva dana pretvara u IT prijestolnicu regije.

Prvo izdanje ove konferencije postavilo je visoke standarde. Već je u prvoj godini Digital Lab.in doveo imena poput Dogstudia i Build in Amsterdama te Vitalyija Friedmana.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Program ovogodišnje konferencije

Iako je ljestvica prošle godine postavljena visoko, stvari se dižu na još veći nivo ove godine. Naime, organizatori za drugo izdanje najavljuju velika svjetska imena, neke od najvećih svjetskih kompanija, nagrađivane web agencije i vodeće hrvatske IT kompanije.

Program konferencije podijeljen je u dva dana. Prvi je rezerviran za stjecanje novih znanja u vidu radionica, koje će održati vrhunski domaći i međunarodni stručnjaci. Glavni dio programa odvija se drugog dana konferencije, a sudionici imaju priliku čuti neka od vodećih svjetskih imena i doznati najnovije trendove iz developmenta i web dizajna.

Sudionike očekuju i dodatni interaktivni sadržaji, a večer je rezervirana za nastavak druženja i dobru zabavu na after partyijima.

Kombinacija učenja i zabave

U tri riječi dobro je konferenciju opisao prošlogodišnji sudionik Daan Klaver (kreativni direktor, Build in Amsterdam):

“Dobra hrana, ljubazni ljudi i odlični govori”.

Osim odličnih govornika, upravo ta atmosfera obilježava konferenciju uz neponovljivi ambijent slikovitog Labina i prekrasnog Rapca.

Jedna od upečatljivijih stvari konferencije jesu svakako i lokacije, pa se tako radionice odvijaju u impresivnim prostorima Gradske knjižnice, a glavni program u Sportskom centru “Franko Mileta”.

Na konferenciji ne manjka ni dobre zabave pa osim partyija dobrodošlice prvog dana, sudionike očekuje i prava mala poslastica, nezaobilazan after party u Lanterni.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji Digital Lab.in možete pratiti na web i facebook stranicamaEarly bird ulaznice po povoljnijim cijenama dostupne su preko linka.

Pratite novosti i na ostalim platformama konferencije: Instagram, Twitter, LinkedIn.

O konferenciji

Ideju organizacije prve digitalne konferencije na ovom području pokrenula je software
& IT tvrtka iz Labina, Lloyds Design, koju čini tim od 15ak mladih stručnjaka – programera, developera i dizajnera, a podršku su pružili brojni labinski gospodarstvenici te lokalna samouprava.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography