1 min čitanja

Nedavno smo najavili novo izdanje najbolje male digitalne konferencije u regiji. U rujnu će se tako na dva dana Labin pretvoriti u IT prijestolnicu regije.

Konferencija je to koja je pomalo neočekivano već u prvom izdanju dovela u Hrvatsku imena poput Dogstudia i Build in Amsterdama te Vitalyija Friedmana.

Ono što je izdvaja osim vrhunskih predavača jesu svakako lokacija u Istri te odlična atmosfera koja vlada tokom dva dana.

Najavljeni prvi predavači

Organizatori su već po završetku prvog izdanja najavili dizanje ljestvice i dolazak zvučnih imena. Sudeći po prvim najavama ovogodišnja konferencija u pogledu programa biti će još bolja.

Konferencija će imati 12 govornika i 5 radionica, a dosad su najavljeni Kene Udeze (Booking.com), Daisy Potfer (Immersive Garden), Harry Roberts (Css Wizardry), Mario Šestak (Bornfight), Gerard Sans (AWS), Ricardo Čerljenko & Mateo Hrastnik (Lloyds Design).

Konferencija će ove godine na jednom mjestu okupiti velika svjetska imena, neke od najvećih svjetskih kompanija, nagrađivane web agencije i vodeće hrvatske IT kompanije.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Govori i radionice

Program konferencije podijeljen je u dva dana. Prvi je rezerviran za stjecanje novih znanja u vidu radionica, koje će održati vrhunski domaći i međunarodni stručnjaci.

Glavni dio programa odvija se drugog dana konferencije, a sudionici imaju priliku čuti neka od vodećih svjetskih imena i doznati najnovije trendove iz developmenta i web dizajna.

Neizostavni dio nakon konferencije jeste druženje i dobra zabava u noćnim satima. Osim partyija dobrodošlice prvog dana, sudionike očekuje i prava mala poslastica, nezaobilazan after party u Lamparni.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji Digital Lab.in možete pratiti na web i facebook stranicamaEarly bird ulaznice po povoljnijim cijenama dostupne su preko linka.

Novosti možete pratiti i na ostalim platformama konferencije: InstagramTwitterLinkedIn.

Prvo izdanje konferencije

U prvoj godini konferencija je okupila 250 sudionika. Vitaly Friedman, jedan od govornika ističući oduševljenje konferencijom kaže da bi volio da ovakvih konferencija ima više i posvuda. Daan Klaver, prošlogodišnji predavač iz agencije Build in Amsterdam, ističe atmosferu i odlične govornike kao najveći adut ove konferencije.

O Digital Lab.inu

Ideju organizacije prve digitalne konferencije na ovom području pokrenula je software
& IT tvrtka iz Labina, Lloyds Design, koju čini tim od 15ak mladih stručnjaka – programera, developera i dizajnera, a podršku su pružili brojni labinski gospodarstvenici te lokalna samouprava.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography