1 min čitanja

Najbolja digitalna konferencija u regiji Digital Lab.in, i ove će godine u Istri okupiti domaće i svjetske IT face. Na dva dana, 27.-28. rujna, Labin se pretvara u IT prijestolnicu regije.

20-ak stručnih govornika predstavit će najnovije tehnologije, te govoriti o najaktualnijim temama, a fokus će biti na UI/UX, software developmentu i razvoju aplikacija.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Program konferencije

Konferencija će ove godine na jednom mjestu okupiti velika svjetska imena, neke od najvećih svjetskih kompanija, nagrađivane web agencije i vodeće hrvatske IT kompanije.

Digital Lab.in imat će 12 govornika i 5 radionica, a dosad su najavljeni Merlin Rebrović (Google), Kene Udeze (Booking.com), Daisy Potfer (Immersive Garden), Thomas Ragger (Wild), Vitaly Friedman, Harry Roberts (Css Wizardry), Mario Šestak (Bornfight), Magdalena Magličić (Five), Gerard Sans (AWS), Deepak Pai (Booking.com), Ricardo Čerljenko & Mateo Hrastnik (Lloyds Design).

Govori i radionice

Program konferencije podijeljen je u dva dana. Prvi je rezerviran za stjecanje novih znanja u vidu radionica, koje će održati vrhunski domaći i međunarodni stručnjaci.

Glavni dio programa odvija se drugog dana konferencije, a sudionici imaju priliku čuti neka od vodećih svjetskih imena i doznati najnovije trendove iz developmenta i web dizajna.

Neizostavni dio nakon konferencije jeste druženje i dobra zabava u noćnim satima. Osim partyija dobrodošlice prvog dana, sudionike očekuje i prava mala poslastica, nezaobilazan after party u Lamparni.

Impresije sudionika 

U prvoj godini konferencija je okupila 250 sudionika. Jedan od sudionika Marko Plovanić (Infosit) navodi: “Konfa je bila super, a pogotovo uzimajući u obzir da je prva. Vrhunski predavači i workshopovi. Cijela vibra je bila super. Networking space super sređen, opuštajući sa super cateringom. Večernji party i druženje isto na razini. Veselim se drugoj ediciji.”

Vitaly Friedman, jedan od govornika ističući oduševljenje konferencijom kaže da bi volio da ovakvih konferencija ima više i posvuda. Daan Klaver, prošlogodišnji predavač iz agencije Build in Amsterdam, ističe atmosferu i odlične govornike kao najveći adut ove konferencije.

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji Digital Lab.in možete pratiti na web i facebook stranicamaEarly bird ulaznice po povoljnijim cijenama dostupne su do 07. srpnja preko linka.

Novosti možete pratiti i na ostalim platformama konferencije: InstagramTwitterLinkedIn.

O Digital Lab.inu

Ideju organizacije prve digitalne konferencije na ovom području pokrenula je software
& IT tvrtka iz Labina, Lloyds Design, koju čini tim od 15ak mladih stručnjaka – programera, developera i dizajnera, a podršku su pružili brojni labinski gospodarstvenici te lokalna samouprava.