1 min čitanja

Nikad traženije nije bilo digitalno znanje nego što je to danas! Potrebu da digitalne vještine približi što većem broju ljudi, neovisno o dobi, predznanju i interesima, prepoznala je Digitalna akademija,u kojoj sudjeluju polaznici iz cijele Hrvatske.

Prvo izdanje Digitalne akademije održano je dosad u Buzetu, Pazinu i Labinu.

Posljednje izdanje akademije održava se online putem 1.-2. prosinca, a prijaviti se možete na linku.

Koncept akademije

Digitalna akademija daje uvod u digitalni svijet pomažući sudionicima da uspješno zakorače u isti ili nadograde postojeća znanja.

Iz širokog područja digitala polaznici će dobiti osnove iz najvažnijih područja, koje će poslije moći proširiti i nastaviti se usavršavati uz pomoć mentora.

Kako bi im se digitalni svijet što više približio, sudionici će imati priliku sudjelovati u konkretnom digitalnom projektu.

Program

Sudionici će se upoznati s različitim područjima iz digitala, a u procesu će imati priliku da sudjeluju u izradi web stranice i osmišljavanju vlastite marketinške kampanje na društvenim mrežama (Facebook, Instagram…)

Osim stjecanja digitalnih vještina i izrade vlastitog projekta, sudionici na akademiji dobivaju uvid u strategije i alate koje mogu koristiti na svom poslu, digitalnoj karijeri, poduzetništvu ili freelancu.

Program će obuhvatiti digitalnu transformaciju, brendiranje na društvenim mrežama, izradu web stranica, vizualni identitet, pokretanje i poslovanje web shopa, digitalno u poduzetništvu, digitalnu karijeru i osnove programiranja.

Što dobivaju sudionici?

Nakon dva dana sudjelovanja u programu dobiva se certifikat o završenoj Digitalnoj akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će im pomoći u digitalnoj karijeri ili poslovanju.

Znanje dobiveno kroz edukaciju sudionici mogu primijeniti kroz realizaciju svojih projekatapokretanjem poslaunaprjeđenjem svog posla (postojeći poduzetnici) ili u digitalnoj karijeri (zaposlenje u digitalnom sektoru, freelance svijetu, digitalnom nomadstvu..).

Za koga je namijenjena

Akademija je namijenjena svim osobama koji žele steći ili usavršiti znanja iz digitalnih vještina, neovisno da li su zaposlene osobesadašnji ili budući poduzetnicifreelanceristudentinezaposlene osobezaljubljenici u digitalne tehnologije te osobe koje žele graditi digitalnu karijeru.

Način prijave

Prijaviti se možete besplatno putem prijavnog obrasca u nastavku: https://forms.gle/5dyzyA9onya13TbN8, a preporuka je da zbog velikog interesa i ograničenog mjesta učinite to što ranije. Nakon uspješne prijave biti ćete obaviješteni o detaljima i programu.

Online izdanje akademije održava se online na rasporedu je 1.-2. prosinca, a za novosti pratite stranicu. Satnica svih izdanja je od 17:00-20:30h.

Broj sudionika je ograničen kako bi se svakom polazniku posvetilo dovoljno pažnje te osiguralo distancu i zdravstvene standarde. Shodno, tome polaznici ne trebaju imati COVID potvrde. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije akademija će se održati online.

Više informacija

Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama, a više informacija možete dobiti putem maila digital.akademija@gmail.com.