2 min čitanja

Neovisno koji posao da radite na isti utječu digitalne tehnologije. Da li imate ili nemate preferenciju za digitalnim znanjima manje je važno.

Ono što je zaista bitno jest da poznavanje ovih vještina može uvelike unaprijediti vaš rad, školovanje ili poslovanje tvrtke.

Digitalna akademija vam omogućava da nešto za što bi vam trebali mjeseci, naučite uz pomoć stručnjaka iz prakse kroz dva dana programa.

Posljednje izdanje akademije održava se u Bujama 16. i 17. veljače, a oba dana su u satnici 17:00-20:30h. Svi zainteresirani mogu se prijaviti besplatno preko linka.

Koncept akademije

Digitalna akademija daje uvod u digitalni svijet pa će tako polaznici iz širokog područja digitala dobiti osnove iz najvažnijih područja.

Sudionici će biti u prilici izraditi vlastiti digitalni projekt odnosno napraviti web stranicu i  vlastitu marketinšku kampanju.

Kako bi to uspješno napravili akademci će steći osnove i iz drugih područja poput društvenih mreža, copywritinga, grafičkog dizajna, programiranja, online poslovanja i prodaje (pokretanje webshopova), pokretanja digitalne karijere ili posla, cryptovaluta, NFT-a…

Osim stjecanja digitalnih vještina i izrade vlastitog projekta, sudionici na akademiji dobivaju uvid u strategije i alate koje mogu koristiti na svom poslu, digitalnoj karijeri, poduzetništvu ili freelancu.

Dojmovi sudionika

Valentina Buršić, istaknula je da je izuzetno zadovoljna akademijom. “Već sam počela primjenjivati znanje s akademije u praksi, a edukacija me totalno motivirala da nastavim dalje, iako nisam imala iskustva iz tog područja. Napravila sam već par dizajna u alatu koji sam otkrila na akademiji. Preporučila bih svima da dođu na akademiju, čak i ako ih ne zanima digitalni svijet, pošto će svašta naučiti što mogu primijeniti u svakodnevnom životu.“, nadodala je Valentina za kraj.

 Romana Maružin ističe da su dojmovi s akademije fenomenalni. “Oba dana su bila divna – jer je organizacijski tim top. Uspjeli su grupirati toliko informacija u izrazito kratko vrijeme. Doživjela sam totalno prosvjetljenje što se tiče programiranja obzirom da sam do ovog danas imala malo iskrivljenu sliku o tome (teško i dosadno). Planiram s kolegama pokrenuti tvrtku pa mi osobno jako puno znače stečena znanja na Digitalnoj akademiji“. Nastavite raditi ovo što radite, i definitivno bi voljela sudjelovati na naprednoj razini, nadodala je Romana za kraj.

Matilda Zanini ističe da su teme akademije jako zanimljive i da bi ju svakako preporučila drugima. “Jako korisna, i zbilja odlična edukacija te bi svakako sudjelovala i na naprednoj razini. Predavači su bili odlični, sve su lijepo prezentirali i popratili s materijalima, baš sam oduševljena. Meni su osobno zbog posla najviše zanimale društvene mreže i web dizajn“.

Način prijave

Prijaviti se možete besplatno putem prijavnog obrasca u nastavku: https://forms.gle/Qdd8HbW4C7bizGnv5, a preporuka je da zbog velikog interesa i ograničenog mjesta učinite to što ranije. Nakon uspješne prijave biti ćete obaviješteni o detaljima i programu.

Digitalna akademija u Bujama održava se je 16. i 17. veljače, a satnica oba dana je 17:00-20:30h.

Više informacija

Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama, a više informacija možete dobiti putem maila digital.akademija@gmail.com.