1 min čitanja

Kako napuniti smještaj u post-covid vremenima? Ovo su si pitanje u zadnjih par mjeseci postavili svi oni koji imaju apartmane, hotele ili kuće za odmor.

Kako se prilagoditi covidu u turizmu

Veoma aktualnu temu kroz predavanje “Turizam nakon covida – što smo naučili i kako se prilagoditi” obraditi će trio iz 360 Agency: Amel Hadžipašić, Anita Šimek i Ivana Vinko.

Ovo je jedno od prvih predavanja i stručnih konferencija koje se bave covid tematikom, te će se održati na Gastro Buzz Festivaluu Puli.

Na predavanju će biti predstavljeno i veliko istraživanje o tome kako su iznajmljivači izborili s coronom, odnosno prikazati uspješne primjere.

Jedna od intencija je okupiti iznajmljivače na jednom mjestu, kako bi razmijenili iskustva i pronašli individualna rješenja na izazove koje je donijela pandemija virusa.

Tema predavanja

Kako povećati booking u post-covid vrijeme? Trebamo li i kako promijeniti ponudu smještajnih kapaciteta? Da li treba i koliko spuštati cijene? Valja li se okrenuti online aranžmanima? Koliki promet možemo očekivati na kraju sezone?

Osim aktualne tematike, biti će riječi i o važnosti direktne prodaje, fotografije, videa, hospitalitija za apartmane i kuće za odmor.

Najbolje iz turizma i gastronomije na jednom mjestu

Već prvo izdanje festivala okupiti će 30-ak poznatih profesionalaca iz područja turizma, gastronomije i ugostiteljstva.

Neki od njih su Darko Lorencin (biviši ministar turizma), Ivica Matošević (Matošević vina), Vana Babić (Jutarnji List), Mate Janković (chef), Deniz Zembo (Hotel Amfiteatar), Amel Hadžipašić (360 Agency), Filip Pleteš (Brown-Forman Coorporation), Lorena Boljunčić (Muzej Maslinovog ulja), Karlo Damijanić (Bar Extreme)…

Raspored edukacija

Edukativni dio Gastro Buzz Festivala odvija se samo u petak, 03. srpnja, odnosno drugog dana festivala. Edukacije se održavaju od 10-18h u Puli na terasi Hotela Amfiteatar.

Održat će se 4 radionice, 2 predavanja i 3 panela iz područja turizma, ugostiteljstva i gastronomije.

Više informacija o svim edukacijama pronađite na linku.

Način prijave

Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta za sudjelovanje, preporuka je da svoju prijavu izvršite što ranije preko linka.

O detaljima i programu dobit ćete obavijest putem e-maila po dobivenim prijavama. Dodatne informacije moguće je dobiti na broj 091 576 2362.

Sudjelovanje na edukacijama je besplatno, pod uvjetom da sudionici kupe vinsku čašu (dostupna za kupnju u Hotelu Amfiteatar sva 4 dana festivala od 9-23h) koja im omogućuje sudjelovanje na kompletnom festivalu (zabavni dio, ponuda hrane i pića, predavanja i radionice, sajam OPGova…). Cijena iznosi 40, dok je ista za studente 30 kuna.

Više informacija

Novosti o festivalu pratite na facebook i instagram stranici Gastro Buzz Festivala.