2 min čitanja

Digitalni svijet nikad nije bio bliži zahvaljujući novoj edukaciji. Digitalna akademija predstavlja inovativan koncept koji kombinira znanja iz više područja potrebnih za uspješno online prisustvo.

Digitalni sektor jedan je od najbrže rastućih segmenata gospodarstva koji nudi brojne prilike za zaposlenje, izgradnju digitalne karijere ili pokretanje/unaprjeđenje vlastitog posla kroz agenciju, webshop ili prodaju vlastitog proizvoda i usluge.

Koncept akademije

U svemu tome će pomoći ovaj program, a ideja za edukaciju proizašla je iz činjenice da je za digitalno poslovanje neophodno znanje prvenstveno iz marketinga i web dizajna.

Digitalni svijet približit će predavači iz prakse, a sudionici će biti u prilici izraditi web stranicu i napraviti vlastitu marketinšku kampanju. Naglasak akademije je na praktičnosti pa će osim teoretskog uvoda polaznici raditi na konkretnim primjerima iz prakse.

Digitalna akademija vam omogućava da nešto za što bi vam trebali mjeseci ili godine, naučite uz pomoć stručnjaka iz prakse, i da se dalje uz potporu mentora nastavite usavršavati u digital communityiju.

Program

Sudionici će se upoznati s različitim područjima iz digitala, a u procesu će imati priliku da sudjeluju u izradi web stranice i osmišljavanju vlastite marketinške kampanje na društvenim mrežama (Facebook, Instagram…)

Osim stjecanja digitalnih vještina i izrade vlastitog projekta, sudionici na akademiji dobivaju uvid u strategije i alate koje mogu koristiti u svom poslovanju, digitalnoj karijeri ili freelancu.

Što dobivaju sudionici?

Nakon dva dana sudjelovanja u programu dobiva se certifikat o završenoj Digitalnoj akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će im pomoći u digitalnoj karijeri ili poslovanju.

Znanje dobiveno kroz edukaciju sudionici mogu primijeniti kroz realizaciju svojih projekata, pokretanjem posla, unaprjeđenjem svog posla (postojeći poduzetnici) ili u digitalnoj karijeri (zaposlenje u digitalnom sektoru, freelance svijetu, digitalnom nomadstvu..).

Za koga je namijenjena

Akademija je namijenjena osobama svih interesa i dobi neovisno o predznanju iz digitalnih tehnologija, koji žele steći ili usavršiti znanja iz digitalnih vještina, neovisno da li su zaposlene osobe, poduzetnici i oni koji to žele postati, freelanceristudenti, nezaposlene osobe, zaljubljenici u digitalne tehnologije te osobe koje žele graditi digitalnu karijeru.

Način prijave

Prijaviti se možete besplatno putem prijavnog obrasca u nastavku: https://forms.gle/5dyzyA9onya13TbN8, a preporuka je da zbog velikog interesa i ograničenog mjesta učinite to što ranije. Nakon uspješne prijave biti ćete obaviješteni o detaljima i programu.

Slijede izdanja u Buzetu (9.-10. studeni), Pazinu, (15.-16. studeni), Labinu (24.-25. studeni), a za nove najave pratite stranicu. Satnica svih izdanja je od 17:00-20:30h.

Broj sudionika je ograničen kako bi se svakom polazniku posvetilo dovoljno pažnje te osiguralo distancu i zdravstvene standarde. Shodno, tome polaznici ne trebaju imati COVID potvrde. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije akademija će se održati online.

Više informacija

Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama, a više informacija možete dobiti putem maila digital.akademija@gmail.com.