2 min čitanja

Neovisno koji posao da radite na isti utječu digitalne tehnologije. Da li imate ili nemate preferenciju za digitalnim znanjima manje je važno.

Ono što je zaista bitno jest da poznavanje ovih vještina može uvelike unaprijediti vaše školovanje, karijeru ili poslovanje tvrtke.

Digitalna akademija vam omogućava da nešto za što bi vam trebali mjeseci, naučite uz pomoć stručnjaka iz prakse kroz dva dana programa.

Koncept akademije

Digitalna akademija daje uvod u digitalni svijet kroz stjecanje digitalnih vještina sudionika neovisno o dobi i interesima. Iz širokog područja digitala polaznici će dobiti osnove iz najvažnijih područja.

Sudionici će biti u prilici izraditi vlastiti digitalni projekt odnosno napraviti web stranicu i  vlastitu marketinšku kampanju.

Kako bi to uspješno napravili akademci će steći osnove i iz drugih područja poput grafičkog dizajna, društvenih mreža, copywritinga, programiranja, online poslovanja i prodaje (pokretanje webshopova), pokretanja digitalne karijere ili posla.

Da li je za vas digitalna priča?

Ukoliko je bilo koji odgovor na slijedeća pitanja DA, onda je Digitalna akademija za vas:

  • Želite iskoristiti digitalna znanja u poslu ili tvrtci u kojem trenutno radite?
  • Planirate pokrenuti vlastiti posao?
  • Planirate pokrenuti webshop?
  • Hoćete poboljšati poslovanje vlastite tvrtke kroz digitalizaciju?
  • Želite početi s freelanceom, dropshippingom ili možda postati digitalni nomad?
  • Želite poboljšati rezervacije u vašem apartmanu, vili za odmor ili hotelu?
  • Hoćete se upoznati s najnovijim trendovima i alatima iz područja digitalnih tehnologija?
  • Studirate i želite proširiti znanja iz digitalnih tehnologija?
  • Želite ostvariti digitalnu karijeru?

Program akademije

Digitalna transformacija: kako digitalno mijenja svijet u kojem živimo i radimo

– Kako brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama; Osmišljavanje vlastite kampanje na Facebooku i Instagramu.

Izrada web stranice. Iz nule ili koristeći CMS; WordPress, Wix; Primjena i uloga SEO; Google Analytics; Google Adsi; Važnost dobrog copywritinga.

Vizualni identitet: Brendiranje, izrada logotipa, paleta boja, fotografije, ilustracije, alati (Canva, Photoshop).

– Pokretanje vlastitog webshopa: kako uspješno prodavati vlastiti proizvod online; Troškovi pokretanja i održavanja; Odabir tehnologije.

– Digitalno u poduzetništvu: kako poboljšati poslovanje u iznajmljivanju smještaja, nekretninama, OPG-ovima ili uslužnoj djelatnosti.

– Digitalna karijera: najtraženiji poslovi i niše; Kako preživjeti selekcijski postupak te najlakše i najbrže dobiti posao.

– Freelance karijera: kako krenuti, usavršiti znanja, pronaći poslove i krenuti zarađivati na platformama (Fiverr, Upwork, Freelancer i dr.).

– Newsletter kampanje: kako prikupiti i iskoristiti bazu, korištenje i primjena besplatnih alata (Mailchimp)

– Osnove programiranja: kodiranje, developerska karijera, kako surađivati s programerom

Što dobivaju sudionici?

Nakon dva dana sudjelovanja u programu dobiva se certifikat o završenoj Digitalnoj akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će im pomoći u digitalnoj karijeri ili poslovanju.

Znanje dobiveno kroz edukaciju sudionici mogu primijeniti kroz realizaciju svojih projekatapokretanjem poslaunaprjeđenjem svog posla (postojeći poduzetnici) ili u digitalnoj karijeri (zaposlenje u digitalnom sektoru, freelance svijetu, digitalnom nomadstvu..).

Način prijave

Prijaviti se možete besplatno putem prijavnog obrasca u nastavku: https://forms.gle/5dyzyA9onya13TbN8, a preporuka je da zbog velikog interesa i ograničenog mjesta učinite to što ranije. Nakon uspješne prijave biti ćete obaviješteni o detaljima i programu.

Slijede izdanja u Buzetu (9.-10. studeni), Pazinu, (15.-16. studeni), Labinu (24.-25. studeni), Rovinj (1.-2. prosinac), a za novosti pratite stranicu. Satnica svih izdanja je od 17:00-20:30h. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije akademija će se održati online.

Broj sudionika je ograničen kako bi se svakom polazniku posvetilo dovoljno pažnje te osiguralo distancu i zdravstvene standarde. Shodno, tome polaznici ne trebaju imati COVID potvrde.

Više informacija

Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama, a više informacija možete dobiti putem maila digital.akademija@gmail.com.