Novi koncept u gastro svijetu
Da, dobro ste čuli, restoran Amfiteatar, jedan je od rijetkih u ovom dijelu Europe koji ima mogućnost pripreme jela pred gostima. Rezultat je to nedavnog preuređenja, koje je promijenilo izgled interijera i omogućilo Denizu Zembi i gostujućim chefovima da kuhaju neposredno ispred posjetitelja.
Premijera za Dan žena
Prvo izdanje Gastro Stand up-a biti će u specijalnom izdanju za Dan Žena na kojem će vam uz nekoliko sljedova vrhunskih jela servirati dozu smijeha i zabave.
Večera je na rasporedu u nedjelju, 08. ožujka u 19h u restoranu hotela Amfiteatar.
Cijena iznosi 150 kn, a može se odabrati između mesnog, ribljeg i vege menija.
RIBLJI MENU
– carpaccio od sabljarke
– filet orade u škartocu s mediteranskim povrćem
– čokoladni fudge s domaćim sladoledom
MESNI MENU
– beef carpacio
– domaći pljukanci s boškarinom
– cheescake
VEGETARIJANSKI MENU
– namaz od graška i graha na prepečenom na kruhu
– rižoto od gljiva
– kakao palačinke s zestom od naranče
Promocija vrhunskih vina San Mauro
Kako bi doživljaj bio potpun, naša poznata vinarija iz Momjana, predstaviti će svoja vrhunska vina i likere. Posjetitelji večere uživati će u zanimljivim kombinacijama hrane, vina i likera, pažljivo izabranih baš za ovu priliku.