1 min čitanja
Veliki kreativac, kako u kuhinji tako i izvan nje, pripremio je potpuno novi gastro doživljaj koji će zasigurno oduševiti sve generacije. Naime, za Dan žena, 08. ožujka u Hotelu Amfiteatar biti će održana zaista posebna večera.

Novi koncept u gastro svijetu

Riječ je o potpuno novom konceptu koji spaja gastronomiju i humor na jedinstven način. Tih će večeri posjetitelji osim u iznimnim jelima uživati u šalama i doskočicama, a sve to dok se jela spremaju točno pred njihovim očima.

Da, dobro ste čuli, restoran Amfiteatar, jedan je od rijetkih u ovom dijelu Europe koji ima mogućnost pripreme jela pred gostima. Rezultat je to nedavnog preuređenja, koje je promijenilo izgled interijera i omogućilo Denizu Zembi i gostujućim chefovima da kuhaju neposredno ispred posjetitelja.

Premijera za Dan žena

Prvo izdanje Gastro Stand up-a biti će u specijalnom izdanju za Dan Žena na kojem će vam uz nekoliko sljedova vrhunskih jela servirati dozu smijeha i zabave.

Večera je na rasporedu u nedjelju, 08. ožujka u 19h u restoranu hotela Amfiteatar.

Cijena iznosi 150 kn, a može se odabrati između mesnog, ribljeg i vege menija.

RIBLJI MENU

– carpaccio od sabljarke

– filet orade u škartocu s mediteranskim povrćem

– čokoladni fudge s domaćim sladoledom

MESNI MENU

– beef carpacio

– domaći pljukanci s boškarinom

– cheescake

VEGETARIJANSKI MENU

namaz od graška i graha na prepečenom na kruhu

– rižoto od gljiva

– kakao palačinke s zestom od naranče

Promocija vrhunskih vina San Mauro

Kako bi doživljaj bio potpun, naša poznata vinarija iz Momjana, predstaviti će svoja vrhunska vina i likere. Posjetitelji večere uživati će u zanimljivim kombinacijama hrane, vina i likera, pažljivo izabranih baš za ovu priliku.

Način prijave

Broj mjesta je ograničen stoga požurite rezervirati svoje klikom na link. Dodatne informacije možete dobiti na: 091 576 23 62 (Anita), ili na mail: anita.circlediet@gmail.com.

Više informacija

Novosti oko večere za Dan žena možete pratiti na FB stranicama događaja.