1 min čitanja

29. ožujka u Istarskoj razvojnoj agenciji održava se konferencija “I be(a)t you can”. Polaznici će imati prilike savladati osnove i steći nova znanja i vještine, te različite metode i tehnike koje mogu biti korisne u uspješnom poslovanju.

Radionica je namijenjena poduzetnicima, start-upovima, predstavnicima sveučilišta i ostalim predstavnicima raznih institucija u svrhu umrežavanja  i stvaranja potencijala za razvoj klastera.

Usmjerena je prema različitim oblicima eko biznisa poput obnovljivih izvora energije, turizma, ITa, poljoprivrede, a posebice na plavi sektor i djelatnosti poput brodogradnje, ribarstva…

Sudionici će imati prilike produbiti svoja poduzetnička znanja, upoznati se sa svim pogodnostima koja se nude, ostvariti razmjenu iskustva i ideja, te dobiti mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji.

Predavanja i radionice

U sklopu konferencije predavanja će održati vodeći stručnjaci iz Hrvatske i šire iz područja poput marketinga, financija, poslovnog planiranja, poduzetništva…

Biti će održana i ekskluzivna radionica iz design thinkinga, sve popularnije metode kreativnog razmišljanja u poslovanju. Kroz nju će svi oni koji imaju ideju moći istu razraditi te dobiti feedback i savjete uspješnih poduzetnika.

Velika networking sesija

Na konferenciji će sudjelovati različiti dionici poput kompanija, poduzetnika, potpornih i obrazovnih institucija, organizacija i studenata. Kroz networking sesiju imati će priliku upoznati se u cilju potencijalne suradnje, zapošljavanja, sklapanja partnerstava i pokretanja novih poslova.

Kome je namijenjena konferencija?

I be(a)t you can namijenjen je poduzetnicima, studentima, profesionalcima, zaposlenim i nezaposlenim osobama, OCD-ima, te svima ostalima zainteresiranima za pokretanje ili uspješno vođenje postojećeg poslovanja. Sudjelovati mogu i oni koji trenutno nemaju poslovnu ideju, ali su željni dodatne edukacije iz navedenih područja.

Način prijave

Prijaviti za konferenciju možete se preko linka najkasnije do 28. ožujka u 23:59h. Po zatvaranju prijava sudionici će dobiti obavijest o detaljima i programu. Sudjelovanje je potpuno besplatno za sve sudionike.

Projekt Beat

Edukacija se provodi u organizaciji Istarske razvojne agencije, u sklopu projekta BEAT (Blue Enhancement action for technology transfer), koji se financira iz Interreg V-A Italija Hrvatska 2014.-2020.

Nositelj projekta je #Regional union of the chambers of commerce of Veneto Region (Italija)”, a partneri su Concentro Pordenone (Italija), Istarska razvojna agencija, Maritime Technology Cluster FVG S.c.a.r.l. (Italija), Porto di Venezia (Italija) i Ured za transfer tehnologije Sveučilišta Rijeka.