1 min čitanja

I be(a)t you can održava se 29. ožujka u Istarskoj razvojnoj agenciji. Dolaze vrhunski predavači, a neki od njih su Marko Škrobo (Sense Consulting), Domagoj Ostović (Lloyds Design), Elvino Krizmanić (Infobip)…

Polaznici će imati prilike savladati osnove i steći nova znanja i vještine, te različite metode i tehnike koje mogu biti korisne u uspješnom poslovanju.

Radionica je namijenjena poduzetnicima, start-upovima, profesionalcima, studentima i svima zainteresiranim za poduzetništvo i nove tehnologije.

Usmjerena je prema različitim oblicima eko biznisa poput obnovljivih izvora energije, turizma, ITa, poljoprivrede, a posebice na plavi sektor i djelatnosti poput brodogradnje, ribarstva…

Sudionici će imati prilike produbiti svoja poduzetnička znanja, upoznati se sa svim pogodnostima koja se nude, ostvariti razmjenu iskustva i ideja, te dobiti mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji.

Predavači

U sklopu konferencije predavanja će održati vodeći stručnjaci iz Hrvatske i šire iz različitih područja, a oni su Marko Škrobo (Sense Consulting), Domagoj Ostović (Lloyds Design), Elvino Krizmanić (Infobip), Nela Medakov Blagić (Progresso consulting)…

Ekskluzivna radionica iz design thinkinga

Biti će održana i ekskluzivna radionica iz design thinkinga, sve popularnije metode kreativnog razmišljanja koje su pokrenuli kompanije Bruketa Žinić & Sense Consulting. U Design Dash radionici sudionici će biti formirani u male timove pod mentorstvom Marka Škrobe (Sense Consulting), a međusobnim intervjuiranjem sudionika definirati će se ključni problemi.

Nakon vizualizacije problema i stvaranja profila korisnika, brainstorming tehnikom doći će se do ideja koje će u konačnici poslužiti za stvaranje opipljivog prototipa.

Tehnološki noviteti

Na konferenciji će biti predstavljeni brojni tehnološki noviteti, pa će se tako sudionici moći upoznati s 3D tehnologijama, virtualnom realnošću, solarnim panelima…

Velika networking sesija

Na konferenciji će sudjelovati različiti dionici poput kompanija, poduzetnika, potpornih i obrazovnih institucija, organizacija i studenata. Kroz networking sesiju imati će priliku upoznati se u cilju potencijalne suradnje, zapošljavanja, sklapanja partnerstava i pokretanja novih poslova.

Kome je namijenjena konferencija?

I be(a)t you can namijenjen je poduzetnicima, studentima, profesionalcima, zaposlenim i nezaposlenim osobama, OCD-ima, te svima ostalima zainteresiranima za pokretanje ili uspješno vođenje postojećeg poslovanja. Sudjelovati mogu i oni koji trenutno nemaju poslovnu ideju, ali su željni dodatne edukacije iz navedenih područja.

Način prijave

Prijaviti za konferenciju možete se preko linka najkasnije do 28. ožujka u 23:59h. Po zatvaranju prijava sudionici će dobiti obavijest o detaljima i programu. Sudjelovanje je potpuno besplatno za sve sudionike.