4 min čitanja

Nedavno je najavljena nova sezona Inspire Me konferencije! 20. ožujka održava se izdanje konferencije u Zagrebu koje će biti jedino ovogodišnje izdanje u Hrvatskoj, a poslije njega slijede gostovanja po inozemstvu te prvo međunarodno izdanje u Istri.

Najveća doza inspiracije

Konferencija u Zagrebu biti će najveća Inspire Me do sada, pa će tako imati najveći broj predavača, izlagača te sudionika u networkingu s poduzetnicima. Konferencija će imati četiri sesije (govori, radionice, pokreni posao, networking), a okupiti će 70 predavača, 150 kompanija i poduzetnika i 30 izlagača.

Ovo izdanje biti će po mnogo čemu posebno pa će se predstaviti projekti proizašli iz Inspire Me platforme, i osobe koje su svoj inspirativan put počeli upravo kao sudionici ili predavači na jednoj od deset dosadašnjih konferencija.

Na konferenciji će biti proglašeni pobjednici nagrada “Širi Dobro” i “Inspire 2030” za najutjecajnije mlade osobe u regiji.

U prodaji su regular bird ulaznice po povoljnijim cijenama najkasnije do 13. ožujka preko linka.

Priče odvažnih ljudi

Do sada su najavljeni sljedeći govornici: Matija Žulj (Agrivi), osnivač jednog od najuspješnijih startupova, Dejan Donev (Erste banka), voditelj hit aplikacije Keks Pay, Sandra Paović, proslavljenja sportašica, Ognjen Bagatin, CEO Poliklinika Bagatin, Kenan Crnkić, motivacijski govornik i spisatelj, Peter Hopwood (Hopwood Communications & Copywriting), međunarodni stručnjak za javni nastup, Davor Bilman, plesna zvijezda i poslovni savjetnik, Gustavo Vilera, međunarodni IT stručnjak, freelancer,  Oksana Balyk, poduzetnica i soft skils trener, Bruno Šimleša, naš najpopularniji spisatelj, Mirko Logožar, poduzetnik, filmski producent i osnivač platforme Different, Jan Bolić, mladi književnik, Dario Varošanec & Dario Begonja (Hero Factory), osnivači marketinške agencije i pobjednici Zagreb Connecta, Lea Kosović, direktorica LOL agencije za evente, Marko Lončar, najpoznatiji fitness trener, Domagoj Jakopović – Ribafish, novinar i TV/radio voditelj, Ena Rajić, voditelj i video producent, Marko Deša, strastveni sportaš…Uskoro slijede najave i ostalih predavača.

Radionice

U sklopu konferencije održati će 7 radionica putem kojih će sudionici biti u prilici dobiti konkretna znanja. Tematika radionica biti će iz područja osobnog razvoja, marketinga, programiranja, organizacije evenata, financija, fitnessa i prehrane, a sudionici će moći zaviriti i u svijet digitalnih nomada. Uskoro će biti objavljena kompletna lista s opisom svih radionica, trajanja i predavača, a u nastavku više o nekima od njih.

Rad od kuće, natprosječna primanja, sloboda u organizaciji vremena uz mogućnost putovanja po cijelom svijetu. Zvuči dobro, zar ne?! Odgovor kako to postići doznat ćete na radionici u kojoj će digitalni nomadi podijeliti iskustvo svojih početaka, traženju i naplati posla, online platformama i dr.

U radionici iz programiranja sudionici će moći doznati osnove o tom području. Tako će osobe koje se nikad nisu ili su se vrlo malo u praksi susrele s tim područjem, moći iz prve ruke vidjeti da li je to za njih?! Biti će to prilika za početak boostanja karijere u novom području putem koje će sudionici naučiti od kuda krenuti (kako naučiti programirati, tehnologije, mogućnost zapošljavanja, izgradnja karijera u sektoru i dr.). Također, radionica je namijenjena za ljude koje rade u drugim područjima (marketing, project management, automatizacija…), ali se s programiranjem svakodnevno susreću i za rad im je potrebno poznavanje njegovih osnova.

Od ideje do posla

Sesija #pokreniposao idealna je za one koji žele realizirati svoje ideje, a ne znaju od kuda krenuti?! Radi li se o turističkim turama, modnom brendu, IT aplikaciji, marketinškoj agenciji, lansiranju inovativnog proizvoda ili možda nečem sasvim drugom – nije ni bitno!

Novo izdanje donosi potpuno novi koncept sesije u kojoj će zainteresirani za pokretanje vlastitog posla moći dobiti sve na jednom mjestu, i to: razraditi svoju ideju, dobiti feedback, mentorstvo vrhunskih profesionalca te dobiti informacije kako pokrenuti i financirati ideju od strane institucija i investitora.

Najbolje ideje razrađene tokom konferencije, dobiti će priliku da se predstave u glavnoj sesiji konferencije, i tako osim žiriju investitora i poduzetnika, predstave i široj javnosti.

Veliki networking poduzetnika i onih koji to žele postati

Zbog pozitivnog feedbacka sudionika, na Inspire Me u Zagrebu održat će se prošireno okupljanje poduzetnika, koje će okupiti oko 150 poduzetnika i onih koji to žele postati.

Koncept će ostati nepromijenjen, u speed dating formi, u kojoj će se sudionici jedni drugima predstavljati sebe i svoje interese tokom jedne minute.

Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Sudionici networkinga biti će iz različitih djelatnosti, a ovogodišnji fokus biti će na 3 teme: turizam (smještajni kapaciteti, ugostiteljstvo, gastronomija, OPGovi, zdrava prehrana), komunikacije (marketing, PR, mediji), nove tehnologije (IT, inovacije, gaming, blockchain, 3D, crypto, VR).

Premijera aplikacije koja osvaja svijet

Nakon što je nedavno predstavljena beta verzija aplikacije, svjetska premijera aplikacije Circle Diet održati će se upravo na Inspire Me u Zagrebu.

Sudionici će tako imati priliku prvi isprobati ovaj tehnološki novitet i doznati zašto ova aplikacija mijenja svijet prehrane i fitnessa. U sklopu premijere održati će se i panel predavanje “BITI FIT” koje će okupiti vodeće stručnjake i influencere iz ovog područja.

Najbolje iz hrvatske gastronomije

Chef domaćin Inspire Me Zagreb biti će poznati kuhar Deniz Zembo, koji će se pobrinuti da svi sudionici uživaju u “najboljem od najboljeg” iz svake naše regije.

Vino i maslinovo ulje iz Istre i Dalmacije, mesni specijaliteti iz Slavonije te slastice iz Zagorja.

Također, brojni izlagači predstaviti će svoje proizvode, pa će tako prisutni moći degustirati proizvode hrvatskih OPGova poput vina, maslinovog ulja, čokolade, pršuta, prirodnih sokova…

After party

Na kraju dana, sve završava druženjem do kasno u noć after partyijem u City Plazi. Za dobru atmosferu zadužen je DJ Carlitos koji će zabaviti sudionike komercijalnom glazbom (r’n’b’, EDM, chill-out).

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji možete pratiti na facebook stranicama i InspireMe.hr portalu.

U prodaji su regular bird ulaznice po povoljnijim cijenama najkasnije do 13. ožujka preko linka.

O konferenciji

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Rijetka je to prilika u godini da na jednom mjestu susretnete toliko inspirativnih i utjecajnih osoba iz različitih domena, a okupiti će mlade, poduzetnike, profesionalce te sve one željne osobnog rasta i napretka neovisno o području u kojem rade i djeluju.

Najveća inspirativna konferencija održana je do sada u pet gradova, a na njoj je sudjelovalo preko 5.000 sudionika i 250 predavača.

Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Krešimir Macan, Nikola Žinić, Rob Anderson, Sandro Mur, Tarik Filipović, Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković…Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu konferencije.

Dok nestrpljivo čekate novo izdanje, prisjetite se kako je sve izgledalo prošle godine na konferenciji u Zagrebu koja je okupila preko 600 sudionika.