3 min čitanja

Inspire Me u Rijeci održava se 12. travnja (10-18h) na Ekonomskom fakultetu, a dolaze mnogi poznati predavači poput Krešimir Macana, Davora Bilmana, Aleksa Curaća Šarića, Deniza Zembe…

Konferencija će imati tri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru), a okupiti će 40 predavača te 50 kompanija i poduzetnika.

Druženje se nastavlja na neformalnom dijelu konferencije. U 19h u Bačvi počinje pub quiz by Aleks Curać Šarić u kojem će snage odmjeriti predavači i sudionici, a program se nastavlja u 21h after partyem do ranih jutarnjih sati.

Program konferencije nalazi se na linku, a ulaznice možete kupiti najkasnije 11. travnja do 23:59h preko linka.

Inspirativni govori i radionice

Inspire Me u Rijeci održat će se 12. travnja (10-18h) na Ekonomskom fakultetu.

Neki od govornika na konferenciji jesu Krešimir Macan, naš najpoznatiji PRovac, Ivan Birkić, direktor Zagrebačke banke, Davor Bilman, plesna zvijezda, Jan Bolić, mladi književnik, Ivana Matić, CEO Women in Adria, Marko Lončar, fitness trenera, Aleks Curać Šarić, stand up komičar, Deniz Zembo, prvi hrvatski Masterchef i zločesto dijete kuhinje, Katarina Moškatelo, spikerica, Adriano Požarić, CEO Info Lab Mediji, Dejan Nemčić, poznati humanitarac, Blanka Lasić, CEO Mindist, Filip Đerke, mladi znanstvenik, Marinela Dropulić Ružić, CEO Meraklis, Marija Mažar, pokretačica Stiluete, Ante Lučić, CEO A-Link, Ivo Zubčić, E-Glas, Daniela Urem, Kreativna Alijansa kulture, Tamara Ivić, Zoe Leggings…

Osim inspirativnih govora, održat će se i specijalizirane radionice iz različitih područja. Tako, sudionike očekuje i ekskluzivna radionica iz područja fitnessa i prehrane u kojoj će uz pomoć jednog od naših najpoznatijih fitness trenera Marka Lončara, imati priliku napraviti svoj plan vježbanja i prehrane. Marija Mažar, održati će edukaciju o organizaciji evenata u kojoj će sudionici iz prve ruke saznati što je preduvjet uspješne organizacije događaja. Blanka Lasić, jedan od naših najpoznatijih coacheva otkriti će kako najbolje osvariti vlastite ciljeve i napredak u karijeri. Dario Zorić, prenijeti će u radionici vještine uspješnog vodstva. Kaja Pavlinić, mlada genijalka, otkriti će koje su mogućnosti za mlade putem EU fondova i kako ih ostvariti.

Zanimljiva panel predavanja

Sudionike konferencije očekuje tri panela. U prvom, “Kvarner Full of Life: Kako prodati priču u turizmu” svoju turističku priču i iskustva iz turizma podijeliti će Marinela Dropulić Ružić, Adriano Požarić, Deniz Zembo i Tatjana Braškić.

“Žene, majke i kraljice”, otkriti će kako se odlučile na ulazak i kako se nose sa izazovima poduzetništva. One su: Ivana Matić, Iva Čulumović, Ana Kovačević.

Da mladost nije prepreka da budemo proaktivni i ambiciozni, svojim iskustvom u panelu “Mladi Lideri” svjedoče Ivo Zubčić (E-Glas), Filip Bratoš (Riteh Racing Team), Filip Koludrović (Rijeka 2020) i Nikola Zec (Gooders News).

Najveći networking na Kvarneru ikad!

U sklopu konferencije u Rijeci održati će se jedna prava poslastica – najveći networking program (12:30-14:00h) održan na Kvarneru koji će okupiti 100-ak poduzetnika i onih koji to žele postati.

Bit će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam i ugostiteljstvo, IT, marketing, eko biznis, financije i OPGove.

Na najvećem okupljanju poduzetnika sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Dosadašnji sudionici networkinga podijelili su svoja iskustva:

“Na prošlogodišnjoj konferenciji u Rijeci dogovorio sam suradnju s našim najpoznatijim maslinarom Tedi Chiavalonom kojem radimo novi web, a u Puli pronašao novog zaposlenika Eddyija Vukušića koji kod nas radi kao programer” – ističe CEO ove uspješne IT tvrtke Lloyds Design.

“Networking je bio drugačije iskustvo od ostatka konferencije jer je na najbolji način nas prisilio da ispričamo o sebi ono najbitnije i tako nas spojio sa ljudima istog interesa i osobno to mi je puno značilo. Također na temelju tih kratkih razgovora ostvario sam i 2 poslovne suradnje koje su čak se pretvorile u dugoročnije projekte.” – ističe Aleks Curać Šarić.

Sudjelovanje je moguće uz business kotizaciju koje su dostupne preko linka, a više informacija o networkingu pronađite na linku.

Generalni pokrovitelj Inspire Me konferencije u Rijeci je Zagrebačka banka.

Pub quiz i after party

Druženje se nastavlja na neformalnom dijelu konferencije. U 19h u Bačvi održava se pub quiz by Aleks Curać Šarić u kojem će snage odmjeriti sudionici i predavači.

Od 21h nastavlja se after party do kasnih jutarnjih sati:)

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji možete pratiti na facebook stranicama. Ulaznice su u prodaji su do 11. travnja, a dostupne su preko linka.

Prati nas i na: FB event, Instagram