4 min čitanja

Iz Inspire Me platforme, trenutno najjačeg communityja u regiji, stiže još jedna poslastica! Za sve željne inspiracije i motivacije, 4.-6. listopada u Istri, održava se novi projekt: Inspire Me Camp.

Jedinstven je to koncept u Hrvatskoj, zamišljen kao kombinacija edukacije i zabave uz odličan avanturistički i gastro doživljaj na zatvaranju ljetne sezone.

Kamp je namijenjen za sve one koji žele razviti ideju ili projekt, razmišljaju o promjeni karijere, organizaciji događaja, pokretanju/razvijanju vlastitog posla ili žele dobiti motivaciju i inspiraciju u životu i poslu.

Sve edukacije održavaju se u Puli, a tokom kampa sudionici će se upoznati s ljepotama Istre kroz izlete u prekrasna mjesta – Svetvinčenat, Motovun i Buzet. Osim kulturnih i povijesnih znamenitosti, sudionici će se tako upoznati s bogatom gastro scenom: najboljim maslinovim uljem na svijetu, tartufima, vinom i sirom.

Na kampu će se predstaviti dvije svjetske premijere proizašle iz Inspire Me platforme, startup i edukacijska platforma, a organizatori će uskoro najaviti detalje.

O Kampu

Inspire Me camp je trodnevni program putem kojeg sudionici dobivaju potrebne vještine i motivaciju za uspjeh u životu i poslu.

Neovisno da li žele izgraditi/promjeniti karijeru, pokrenuti/razvijati vlastiti posao ili postati digitalni nomadi, sudionici će putem programa dobiti sve potrebno: znanja iz različitih područja, razmjenu ideja i iskustava, uvid u nove tehnologije i trendove te izgradnju odnosa s vrhunskim profesionalcima.

Rijetka je to prilika da se na jednom mjestu povežete s utjecajnim osobama, vodećim profesionalcima iz različitih područja koji će biti predavači i mentori na Inspire Me Campu. Kompletan program kampa biti će objavljen uskoro, a predavači se nalaze na linku.

Sadržaj programa

U sklopu kampa održat će se cijeli set interaktivnih radionica iz područja koje su ključne za osobni rast pojedinca.

Kako bi sve bilo praktičnije, osobe stječu znanja iz različitih područja istovremeno razvijajući svoju ideju (npr. projekt, poslovnu ideju, event…). Osobe koje nemaju ideju priključuju se onima koji je imaju te se formira više timova.

Ideje se razvijaju uz pomoć mentora, a na kraju kampa se proglašavaju najbolje ideje od strane stručnog žirija.

Na taj način učenja potiče se interaktivnost, dobiva feedback na vlastitu ideju te bolje povezuje s članovima kampa i predavačima. Sudionici na kraju kampa dobivaju certifikat o sudjelovanju.

Radionice se odvijaju iz slijedećih područja:

  • Osobno brendiranje – naučite kako brendirati sebe ili proizvod/uslugu na društvenim mrežama
  • Upravljanje karijerom – Prednosti i nedostaci različitih oblika karijere: rad u kompaniji vs. postani poduzetnik vs. digitalni nomad.

– Kako ući u poduzetništvo? – potpore, krediti za poduzetnike, potporne institucije i savjetodavna potpora – saznajte gdje ih tražiti, koga pitati i kako iskoristiti sve što vam se nudi.

– Kako postati digitalni nomad i zarađivati putem interneta?

– Mogućnosti obrazovanja i rada u inozemstvu

  • Pametno poslovno planiranje – stavite na papir i evaluirajte svoju ideju (poslovnu ideju, projekt, event ili sl.) putem najcjenjenije metode “Business Model Canvas”.
  • Kako prezentirati poslovnu ideju – pripremite se za prezentaciju i pitchanje svog projekta investitorima, sponzorima i poslovnim partnerima. Otkrijte kako u malo vremena mnogo reći i prodati svoju ideju dok je ona još uvijek samo u vašoj glavi.
  • Digitalizacija poslovanja i prodaje – kako prodati online i promovirati putem digitalnih kanala (Facebook, Instagram, Adsi) te kako zaraditi na internetu. Kako napraviti web stranicu u WordPressu. Besplatni digitalni alati: Canva, Hootsuite…
  • Fitness i prehrana za bolje rezultate u karijeri i poslu – Vježbe tokom i nakon radnog vremena. Pravilan način prehrane. Izrada vlastitog režima vježbi i prehrane.
  • Kako se nositi sa stresom – oslanjanje na osobne vještine, tehnike komunikacije, disanje i samopouzdanje.

Kombinacija učenja i zabave

Koncept proizlazi iz uvjerenja da je svakoj osobi (neovisno o struci i dobi) za “uspjeh” potrebno konstantno učenje i iskustvo uspješnih pojedinaca.    

Kroz praktične radionice sudionici će steći nova znanja, upoznati s digitalnim trendovima i dobiti uvid u nove tehnologije što će im olakšati pokretanje posla i/ili promjenu karijere.

Osim radionica, veoma važan je i neformalni dio kampa u vidu partyija (breaking the ice party i pub crawl) te izleta u prekrasna istarska mjesta u kojima će razgledati znamenitosti te još bolje međusobno upoznati i povezati.

Networking čini razliku

Poznati poduzetnik i zagovaratelj networkinga Richard Branson kaže da se uspjeh u poslu svodi na izgradnju odnosa.

Zbog odličnog community-ija stvorenog oko Inspire Me platforme, odnosi uspostavljeni s mentorima, predavačima i ambasadorima platforme tokom kampa, biti će support i u daljnjoj karijeri sudionika.

Sudjelovanjem na kampu postaje se dio platforme što omogućuje sudionicima da sudjeluju i na ostalim internim meetupovima i teambuildinzima diljem Hrvatske.

Za koga je kamp namijenjen?   

Inspire Me Camp namijenjen je za studente, profesionalce, poduzetnike, zaposlene i nezaposlene osobe, predstavnike javnog i civilnog sektora te sve ostale zainteresirane za osobni i profesionalni rast.

Način prijave

Za sudjelovanje na Inspire Me campu obvezno je ispuniti prijavni obrazac na linku. Nakon prijave sudionici će na mail dobiti podatke o načinu uplate (online plaćanje ili uplatnica u banci ili pošti).

Inspire Me camp počinje 4. listopada (od 20h), a završava 6. listopada (do 17h). Early bird ulaznice u prodaji su do 17. rujna.

Zbog velikog interesa, a ograničenog kapaciteta preporuka je da prijavu izvršite što ranije.

* Napomene: Za sve izlete u 3 mjesta u Istri osiguran je besplatan prijevoz. Pub crawl održava se u pubovima Shipyard, Uliks i Old City u Puli. Cooking show je natjecanje u kuhanju u timovima za amatere koje će održati prvi hrvatski Masterchef Zembo.

Cijena jednodnevne ulaznice u subotu, 05.10. koja uključuje sve edukacije (bez izleta i evenata) odnosno workshopove iznosi 400,00kn (za studente 300,00).

Grupni popust: Regular ulaznica za 2 osobe iznosi 1.400,00 (1.000,00 – studenti), Gold ulaznica za 2 osobe iznosi 2.000,00 (1.600,00 – studenti), VIP ulaznica za 2 osobe iznosi 2.500,00kn.

VIP kotizacija uključuje smještaj tj. 2 noćenja u hotelu Amfiteatar, a za kategorije ulaznica koje ne uključuju smještaj postoji preporučeni smještaj.

Dodatne informacije

Novosti o kampu pratite na Facebooku i Instagramu platforme te FB događaju kampa. Za sva pitanja šaljite upite na društvene mreže ili na mail inspiremeplatforma@gmail.com ili na 098 965 2335.