2 min čitanja

Prije svjetske turneje Inspire Me karavana dolazi u Pulu. Konferencija se održava 11. svibnja (10-18h) na Fakultetu ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković”.

Sudionike očekuju inspirativne priče, najveći networking poduzetnika u Istri, speed dating s poslodavcima, a sudionici će imati prilike isprobati novitete u tehnologiji i poslovanju.

Konferencija će imati tri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru), a okupiti će 40 predavača te 50 kompanija i poduzetnika.

Druženje se nastavlja na neformalnom dijelu konferencije. U 19h u Shipyardu počinje pub quiz by Aleks Curać Šarić u kojem će snage odmjeriti predavači i sudionici, a program se nastavlja u 21h after partyem do ranih jutarnjih sati.

Early bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su najkasnije do 24. travnja preko linka.

Organizatori konferencije u Puli su Start-Up udruga, poduzetnički portal eistra.info, Fakultet ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” i Istarska razvojna agencija.

Inspirativni govori i radionice

Na konferenciji brojne poznate osobe podijelit će svoje inspirativne priče. Osim inspirativnih govora, održat će se i specijalizirane radionice iz različitih područja poput financija, EU fondova, marketinga, organizacije događaja, soft skillsa, fitnessa i prehrane.

Najveći networking u Istri ikad!

U sklopu konferencije u Puli održati će se jedna prava poslastica – najveći networking program (12:30-14:00h) održan u Istri koji će okupiti 100-ak poduzetnika i onih koji to žele postati.

Bit će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam, nekretnine, IT, marketing, eko biznis, OPGove i nove tehnologije.

Na najvećem okupljanju poduzetnika sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Dosadašnji sudionici networkinga podijelili su svoja iskustva:

“Na prošlogodišnjoj konferenciji u Rijeci dogovorio sam suradnju s našim najpoznatijim maslinarom Tedi Chiavalonom kojem radimo novi web, a u Puli pronašao novog zaposlenika Eddyija Vukušića koji kod nas radi kao programer” – ističe Domagoj Ostović, CEO uspješne IT tvrtke Lloyds Design.

“Networking je bio drugačije iskustvo od ostatka konferencije jer nas je na najbolji način  prisilio da ispričamo o sebi ono najbitnije i tako spojio s ljudima istog interesa i osobno to mi je puno značilo. Također na temelju tih kratkih razgovora ostvario sam i 2 poslovne suradnje koje su se čak pretvorile u dugoročnije projekte.” – ističe Aleks Curać Šarić, freelancer.

“Inspire Me konferencija spojila me s mnoštvom ljudi i donijela suradnje koje nisam mogla ni pretpostaviti. Tako  sam upoznala ljude preko kojih sam dobila posao, i to u području u kojem nisam mislila da ću se pronaći – u glazbi!” – ističe Petra Perić, studentica medicine.

Sudjelovanje je moguće uz business kotizaciju koje su dostupne preko linka, a više informacija o networkingu pronađite na linku.

Speed dating s poslodavcima

Speed dating program konferencije namijenjen je sudionicima konferencije koji traže priliku za studentskim poslom, praksom, pripravništvom ili zaposlenjem, a sudjelovati mogu svi sudionici konferencije.

Na speed datingu moći ćete iskoristiti priliku za razgovor s najpoželjnijim poslodavcima iz različitih industrija i preskočiti redovni postupak objave natječaja, znojenja oko zamolbe, čekanja povratne informacije i na koncu nekoliko krugova testiranja kako bi dobili priliku za intervju.

Pub quiz i after party

Druženje se nastavlja na neformalnom dijelu konferencije. U 19h u Shipyardu održava se pub quiz by Aleks Curać Šarić u kojem će snage odmjeriti sudionici i predavači.

Od 21h nastavlja se after party do kasnih jutarnjih sati:)

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji možete pratiti na facebook stranicama. Early bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 24. travnja, a dostupne su preko linka.

Prati nas i na: Instagram