2 min čitanja

Inspire Me konferencija traži nove članove i volontere za konferencije koje će se održati u 2019. godini diljem Hrvatske i svijeta.

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici…) iz različitih područja dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Govornici dijele svoje inspirativne životne i poslovne priče, a radionice drže vodeći domaći i inozemni profesionalci iz područja financija, marketinga, lifestyle-a, fitnessa, prehrane, event managementa, IT, osobnog razvoja, prodaje, multimedije, dizajna i dr.

Konferencije je održana u pet gradova (Zagreb, Rijeka, Pula, Osijek, Zadar), a sudjelovalo je 4.500 sudionika i 195 predavača.

Dosadašnji predavači bili su Lada Tedeschi Fiorio (Atlantic Grupa), Boris Žgomba (Uniline), Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Miroslav Ćiro Blažević, Miljenko Vaić (Nestle), Ingrid Divković, R. Michael Anderson, Rob Anderson, Ana Šuper Matana (Daimler Benz), Davor Pavuna, Alis Marić, Korado Korlević, Krešimir Mišak, Jan Kerekeš, Nikola Žinić (Bruketa&Žinić), Dean Pelić.

Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu konferencije.

Kombinacija učenja i zabave

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinci, koji sudjeluju u organizaciji konferencije, izgrade zavidne karijere u velikim kompanijama ili uspješno uplove u poduzetničke vode. Osim za stjecanje praktičnog znanja, odlična je to prilika za upoznavanje i suradnju s vodećim profesionalcima iz struke.

Zbog odličnog community-ija stvorenog oko konferencije, odnosi uspostavljeni s mentorima, predavačima i ambasadorima prilikom rada na projektima, nastavljaju biti support i u daljnjoj karijeri mlade osobe.

Osim učenja i networkinga važan dio je i zabava pa se tokom cijele godine održavaju teambuildinzi i nezaboravni partyiji na kojima se okupljaju svi članovi i ambasadori konferencije iz cijele Hrvatske.

Tko se može prijaviti? 

Prijave su namijenjene za studente i mlade neovisno o studiju/struci, usmjerenju i gradu u kojem studiraju ili rade. Prijaviti se mogu:

  • Studenti svih godina studija različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija i dr. sa prosjekom ocjena iznad 3.0., a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Zadar, Pula, Dubrovnik, Varaždin, Koprivnica), BiH, Srbije i Slovenije.
  • Mlade osobe do 30 godina s VSS ili VŠS

Način prijave

Odabrani kandidati postati će član jednog tima (financije, marketing, eventi, dizajn, multimedija (foto i video), IT, program, content, PR, EU fondovi). Više o timovima pronađi na linku.

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu:
inspire.me.konferencija@gmail.com s naznakom „Prijava za tim“ najkasnije do 31. ožujka 2019. godine.

Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima organizatora (prilika za tvoje predstavljanje i pitanja koje imaš za nas J ), a sa svima onima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti online (npr. putem skype-a).

Postani dio najinspirativnijeg tima! 🙂

Dodatne informacije

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: inspire.me.konferencija@gmail.com ili postavite upit preko facebook stranice Inspire Me konferencija.