5 min čitanja

Inspire Me u Zagrebu održat će se 16. studenog u City Plazi, a govornici su Tarik Filipović, Vedran Antoljak, Krešimir Macan, Mario Petreković, Kristina Ercegović, Tomo Ricov, Mate Janković, Alis Marić, Albert Gajšak…

Osim inspirativnih govora, na Inspire Me u Zagrebu održat će se najveći networking  poduzetnika u Hrvatskoj te veliki speed dating s poslodavcima. Ljubitelji tehnologije doći će na svoje kroz pet tehnoloških premijera, a gameri kroz igre koje su u zadnje vrijeme privlačile najviše pažnje.

Drugu godinu zaredom na konferenciji će biti dodijeljena i nagrada Širi dobro za izuzetan doprinos mladima i društvu, a među nominiranim su Silvio Kutić, Mate Rimac, Mato Škojo, Sara Kolak, Hassan Abdelghani, Kristina Škaler, Mirko Filipović Cro Cop…

Nakon konferencije slijedi pub quiz s Aleksom Curaćem Šarićem u kojem će snage odmjeriti predavači i sudionici, a sve završava s velikim after partyem u Johann Francku.

Inspire Me u Zagrebu održat će se 16. studenog u City Plazi. Program konferencije objavljen je na linku. Ulaznice su u prodaji do 15. studenog, a dostupne su preko linka.

Bogat sadržaj na konferenciji

Konferencija u Zagrebu imat će 4 sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru, community), a okupiti će 70 govornika i predavača te 200-ak kompanija i poduzetnika.

Ovo će biti najveća Inspire Me konferencija do sada, pa će sudionici moći naučiti i kako programirati, okušati u gamingu, doznati o 3D printerima, informirati se o mogućnostima za pokretanje poslarada i studija u inozemstvu te prilikama iz EU fondova. 

Kompletan program sa sve 4 sesije konferencije možete pronaći na linku: https://bit.ly/2z8D1Lx

Inspirativne priče

Svoje priče na konferenciji podijelit će: Vedran Antoljak, CEO Sense Consulting – najveće konzultantske kompanije u regiji, Krešimir Macan, naš najpoznatiji PR-ovac, Branimir Brkljač, suosnivač Top Shopa i pokretač Mokrin House, Tarik Filipović, glumac i TV voditelj, Ivan Pažanin, naš najpoznatiji kuhar, Tomo Ricov, event čarobnjak i pokretač Weekend Media Festivala, Kristina Ercegović, serijska poduzetnica i pokretačica Business Cafea, Alis Marić, pokretačica Čitaj knjigu – najčitanijeg književnog bloga u regiji, Igor Mladinović, kreativni direktor u agenciji Imago Ogilvy, Dino Dedić, COO CCI Agency,  Albert Gajšak, mladi čudotvorac koji je osmislio Makerbuino i Makerphone, Dražen Oreščanin, suosnivač Poslovne Inteligencije, Dragan Petric, tehnološki guru, Mario Petreković, najotkačeniji voditelj svih vremena, Ida Prester, glazbenica i voditeljica, Mate Janković, kuharski virtuoz, Hana Hadžiavdagić, najpoznatiji influencer u regiji i TV voditeljica, Aleks Curać Šarić, stand up komičar, Krešimir Dvorski, CEO Nextbike, Marko Lončar, fitness trener, Domagoj Ostović, CEO Lloyds Design Studio, Paula Sikirić, influencer i voditeljica..

Zanimljive radionice na konferenciji

Održat će se i 8 specijaliziranih radionica iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT, fitnessa, prehrane, osobnog razvoja.

Igor Mladinović kreativni je direktor naše najuspješnije agencije Imago Ogilvy. Na radionici pod njegovim budnim okom i njegovim kreativnom mentorstvom imat ćete priliku osmisliti svoju reklamnu kampanju.

Naša poznata business trenerica Inga Lalić predstavit će vam osobine uspješnih ljudi u interaktivnoj radionici “Moja To be lista“.

Igor Čerenšek, osnivač Mentalnog Treninga, održat će radionicu “Burnout – Kako se nositi sa stresom i uspješno savladavati izazove u poslu i karijeri”.

Jedan od naših najpoznatijih fitness trenera Marko Lončar održat će zanimljivu radionicu iz područja fitnessa i prehrane kako bi vas motivirao da promijenite svoj životni stil u korist zdravlja. Radionica je namijenjena svim onima koji žele dobiti stručan guideline za prilagodbu svog ritma u svrhu postizanja boljih rezultata u karijeri i poslu!

Ana Kozmuth iz Mentalnog treninga pripremila je zanimljivu radionicu o power positionu. Sudionike će naučiti kako svojiim stavom i gestama možete utjecati na razvoj nekog poslovnog sastanka ili intervjua za posao

Predavačica Blanka Lasić stručnjakinja je za područje ljudskih potencijala i poslovno savjetovanje. U njezinoj radionici iz područja osobnog razvoja moći ćete spoznati svoje snage i slabosti kako bi ih iskoristili za uspješnu karijeru i posao.

Dario Zorić, stručnjak iz područja leadershipa, managementa i osobnog razvoja, podijeliti će sa sudionicima tehnike koje omogućuju učinkovito upravljanje vremenom.

Pet tehnoloških noviteta

Na konferenciji u Zagrebu biti će predstavljeno čak pet tehnoloških premijera. Prva je Makerphone, pa tako nakon konzole mladi čudotvorac Albert Gajšak ima novi proizvod u vidu “uradi sam” pametnog telefona.

Nakon uspjeha SCUM-a, nova igra zaokuplja pažnju hrvatske javnosti, a njezin tvorac je Marko Tominić iz domaćeg studija Tanais Games. Saint Kotar je point’n’click igra s temom psihološkog horora, a radnja igre smještena je u Gorski kotar.

Premijerno ćete na konferenciji imati priliku saznati sve o prvom asistentu na fakultetu. Radi se ni više manje nego o robotu tj. robotici Pepper – pravoj inovaciji u obrazovnom sustavu. Iz istog “laboratorija” kojeg predvodi Sven Maričić, dobitnik ovogodišnje državne nagrade za znanost, na konferenciju dolazi i 3D robotska ruka.

Zagrebački srednjoškolci pokretači su nove hit aplikacije Mundus – društvene igre 21. stoljeća koja spaja elemente klasičnih društvenih igara i mobilnu aplikaciju.

Najveći networking u Hrvatskoj ikad!

Najveći networking poduzetnika održan u Hrvatskoj održava se na konferenciji. U njemu će sudjelovati čak 200 poduzetnika, kompanija, institucija i ostalih zainteresiranih. Zastupljene su različite djelatnosti s naglaskom na turizam, IT, marketing, financije i OPGove.

Na najvećem okupljanju poduzetnika (i onih koji to žele postati) sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva. Trenutni popis sudionika po industrijama objavljen je na linku, a više detalja o networkingu saznajte na linku. Prijave su otvorene do 15. studenog odnosno do popunjavanja kapaciteta.

Veliki speed dating s poslodavcima

Jedna od aktivnosti je veliki speed dating s poslodavcima – powered by Career Centar, a sudjelovati će poslodavci poput Samsunga, KPMGa, Uniline-a, Peveca, Poslovne Inteligencije, Grawe…

Inspire Me konferencija - Zagreb - City Plaza - pokreni posao i karijeru - govori - radionice - networking - speed dating 4

Odlična je ovo prilika za studente i mlade da se na neformalan način upoznaju i predstave potencijalnim poslodavcima iz različitih djelatnosti. Više informacija možete doznati na linku, a prijave su otvorene do 15. studenog.

3 ekskluzivne radionice

Sudionike očekuju i 3 ekskluzivne radionice iz područja osobnog brendiranja, društvenih mreža, poduzetništva te fitnessa i prehrane. Sudjelovanje je moguće uz VIP ulaznicu koju možete kupiti na linku, a svi sudionici dobit će diplomu o sudjelovanju.

Morena Milevoj (Brendaonica) održati će radionicu naziva “Jesam li ja brend” iz područja osobnog i brendiranja na društvenim mrežama, a namijenjena je svima koji se žele kvalitetnije predstaviti u digitalnom svijetu, promijeniti posao ili pokrenuti vlastiti biznis.

Jedan od naših najpoznatijih fitness trenera, Marko Lončar, održati će radionicu naziva “Fitness Bootcamp”. U njoj će dati odgovor na pitanje kako uz pomoć vježbi i prehrane ostvariti bolje rezultate u karijeri i poslu.

Na Design Thinking radionici upoznat ćete popularnu Design Thinking metodologiju namijenjenu kreativnom rješavanju izazovu, dobiti svježu perspektivu, razviti kreativan potencijal i izaći van svojih okvira. Radionicu vode Marko Škrobo, Enes Nahić i Josipra Bračanov iz Design Thinking Hrvatska – lidera metodologije u Hrvatskoj.

Nagrada Širi dobro   

U sklopu Inspire Me konferencije u Zagrebu bit će održano proglašenje i uručenje nagrada nominiranim i pobjednicima nagrade Širi dobro. Nagrada se dodjeljuje jednoj osobi od tri nominirana kandidata za svako područje djelovanja.

Nominirani kandidati su: biznis (Mato Škojo, Marko Pipunić, Ackermann & Grubišić), društvo (Plinio Cuccurin, Igor Macan, Kristina Škaler), umjetnost (Hassan Abdelghani, Davor Uljanić, Zlatan Stipišić – Gibonni), sport (Mirko Filipović, Sandra Perković, Sara Kolak), tehnologija (Silvio Kutić, Mate Rimac, Paolo Zenzerović), znanost (Ivan Đikić, Danijela Sokolić, Miodrag Čerina) i ostalo (Stipe Božić, Frano Ridjan, Marin Miletić). 

Podsjetimo, nagrada se dodjeljuje osobama iz različitih sfera za izuzetan doprinos u svom području rada i djelovanja za širenje dobra, u vidu rada s mladima, promicanja volonterstva i humanitarnog rada te općenito drugog doprinosa mladima i društvu u cjelini. 

Dodatne informacije    

Više informacija o konferenciji možete pratiti na webfacebook stranicama, a ulaznice su dostupne su preko linka do 15. studenog.

Inspire Me goes world tour

Nakon što je prošla cijelu Hrvatsku, poslije konferencije u Zagrebu slijede izdanja konferencije u većim gradovima regije, a potom i u ostatku Europe i svijeta.