1 min čitanja

Novo izdanje Turističke akademije u Istri izazvalo je velik interes. Prvo izdanje po redu je u Buzetu, a na rasporedu je 10. i 11. ožujka (16-20h) u Narodnom domu.

Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta za sudjelovanje, preporuka je da svoju prijavu izvršite što ranije preko linka.

Jedinstven koncept u Hrvatskoj

Turistička akademija je dvodnevna edukacija namijenjena malim iznajmljivačima i svima koji to žele postati. Jedinstveni je to koncept u Hrvatskoj u kojem sudionici na jednom mjestu, potpuno besplatno, mogu dobiti sve što je potrebno za uspješno poslovanje u turizmu.

Osim iznajmljivačima, akademija je namijenjena i poduzetnicima, studentima, profesionalcima, kao i svima onima koji se jednostavno žele upoznati s novim trendovima u turizmu.

Predavanja i radionice

Turistička akademija obuhvaća sva područja koja su važna za njihovo uspješno poslovanje poput online oglašavanja, izrade web stranica, uređenja interijera i eksterijera, novih trendova i tehnologija u turizmu, zakonske regulative, gastro ponude, multimedije, infrastrukture, dodatne ponude, upravljanja kriznim situacijama…

Edukacije će držati 20 profesionalaca iz prakse, pa će tako predavanja imati Deniz Zembo (Hotel & Restaurant Amfiteatar), Ivan Sapundžić (360 Agency), Amel Hadžipašić (Start-Up udruga), Dražen Tovernić (360 Project), Ivana Vinko (360 Agency), Anita Šimek (Istra Buzz), Adisa Kljajić (Ad Stamina), Aleksandra Pekica (OPG Pekica), Darko Hrvatin (Bruman), Vlatko Horvat, Delicia, Alica Rosić-Jakupović (MUP) i dr.

Na panelima će se predstaviti uspješne turističke priče u kojima će primjere dobre prakse predstaviti vlasnici obiteljskog smještaja, OPG-a, hotelijeri, vinari, maslinari, organizatori manifestacija.

Kako se prijaviti

Za sudjelovanje u Turističkoj akademiji možete se prijaviti putem linka u nastavku: https://forms.gle/DHkQxGd79ZYG88Za6

O detaljima i programu dobit ćete obavijest putem e-maila po prikupljenim prijavama za pojedinu lokaciju. Dodatne informacije moguće je dobiti na broj 098 965 2335.

Više informacija

Više informacija o rasporedu i predavačima Turističke akademije možete pratiti i na Facebook stranicama.