0 min čitanja

Najpoznatiji vinar i kuhar udružili su snage! Mate Janković u četvrtak, 02. srpnja, u 19h, u Hotelu Amfiteatar, dolazi kao gost kuhar. Kako bi večera bila potpuna, jela je upario s Matošević vinima i najboljim maslinovim uljem Chiavalon.

Dio je ovo priče oko gastro događaja godineGastro Buzz Festivala čije prvo izdanje okuplja najveća imena gastronomije u Hrvatskoj i šire.

Jelo s potpisom

Mate Janković poznat je kao jedan od vrhunskih kuhara i promotor odlične gastronomije, koji je veliko umijeće prvo pokazao u natjecateljsko – kulinarskom showu “MasterChef Hrvatska”, da bi nakon toga bio pozvan kao član žirija u kulinarski show “Tri, dva, jedan – kuhaj!”

Nakon što je karijeru u ugostiteljstvu počeo pranjem podova i obavljanjem sličnih poslova, s vremenom je dobio priliku da skuha prvo jelo. Proučio je i posložio brojne menije u hrvatskim restoranima, a neko vrijeme je radio i kao vodič za slavnog kuhara Anthonyja Bourdaina u putopisno – kulinarskom showu “No Reservations”.

Meni

Naš najpopularniji masterchef pripremio je za sve zainteresirane jelo u 4 slijeda uz vrhunska vina. Neka od jela uključuju pire od graška, pate od jetre, zdrobljeni krumpir s vlascem…Cijena večere iznosi 250 kuna, uz dodatnu mogućnost nadoplate za uparivanje vina u iznosu 80 kuna.

Način prijave

Broj mjesta je ograničen. Svoje mjesto možete rezervirati klikom na link.

Dodatne informacije

Dodatne informacije možete dobiti na: 091 576 23 62 (Anita), mail: info@kulinarski-centar.com ili u inbox facebook strane Hotela Amfiteatar.