0 min čitanja

Jedan od naših najpriznatijih kuhara gostuje u Restoran Amfiteatar! Mario Mandarić, o čijim su pothvatima pisali i svjetski mediji, u srijedu, 1. srpnja, u 19h, u Hotelu Amfiteatar, dolazi kao gost kuhar.

Dio je ovo priče oko gastro događaja godineGastro Buzz Festivala čije prvo izdanje okuplja najveća imena gastronomije u Hrvatskoj i šire.

Jelo s potpisom

Mario Mandarić je moderan i kreativan kuhar koji je svoj kulinarski potpis stjecao otkrivajući neobične kuhinje svijeta. Od Tajlanda do Engleske, gdje je radio u The Fat Ducku Hestona Blumenthala, Mandarić pokušava te iste tehnike primijeniti koristeći tradicionalne namirnice za lokalitet.

Inspiriran povijesnim receptima, kulinarski stil je fokusiran na neobične i rijetke namirnice vrhunske kvalitete, koje su servirane na moderan način.

Meni

Ovaj masterchef pripremio je za sve zainteresirane jelo u 6 slijedova uz vrhunska vina. Neka od jela uključuju tartar od kozica, pačja prsa, jakobove kapice…Cijena večere iznosi 400 kuna s uključenim vinom.

Način prijave

Broj mjesta je ograničen. Svoje mjesto možete rezervirati klikom na link.

Dodatne informacije

Dodatne informacije možete dobiti na: 091 576 23 62 (Anita), mail: info@kulinarski-centar.com ili u inbox facebook strane Hotela Amfiteatar.