1 min čitanja

Nećemo svaki dan čuti da se masterchef okuša u street foodu. Upravo se s tim u koštac uhvatio najinovativniji hrvatski kuhar, Deniz Zembo.

Tako pored jednog od rijetkih fine dining restorana u Istri, Zembo pokreće i street food što je jedinstvena priča u Hrvatskoj.

Street food s Zembinim potpisom

Zembo opet ide korak ispred svih, i prateći svjetske trendove uvodi koncept prilagođen novim vremenima. Moderna street food ponuda prilagođena svačijem džepu mogla bi biti pravi hit ovog ljeta u Puli i Istri.

U ponudi će biti tri burgera (69 by Medo, Mudogna, FB Macan), a receptura je napravljena u suradnji s Ivanom Medićem, najboljim amaterskim chefom u Hrvatskoj.

Posjetitelji ovog street fooda moći će uživati i u tortiljama, sladoledu, slasticama, prirodnim sokovima i umacima.

Degustacija za 10, burger za 11

Imali smo čast da kao InspireMe.hr portal prvi probamo jedan od burgera. Degustacija je prošla u zabavnom tonu, a burger “69 by Medo” nas je oduševio.

Pogledajte kako je to izgledalo i što o njemu kaže njegov kreator, Slavonac s riječkom adresom Ivan Medić u intervju.

Gastro atrakcija nadomak Arene

Restoran Amfiteatar tako dobiva “susjeda”, pa će se tako na vanjskoj terasi u čarobnom ugođaju smjestiti i Zembie’s street food.

S radom počinje neposredno nakon Gastro Buzz Festivala, pa će se svi oni željni dobrog burgera morati još malo “strpiti” do početka rada.

Premijera na Gastro Buzzu

Za one malo manje strpljive, posjetitelji Gastro Buzz Festivala imat će čast da prvi probaju burger koji će biti u ponudi Zembie’s street fooda. Na festivalu će važiti promotivna cijena burgera od 40 kuna.

Radno vrijeme festivala je od četvrtka do nedjelje od 09h ujutro – 01h navečer, s tim da večernji program počinje od 19h-01h ispred Hotela Amfiteatar. Novosti možete pratiti na Facebook stranici događaja.

Više informacija 

Sve novosti pratite na Facebook i Instagram stranicama Zembie’s street fooda.

Za sve dodatne informacije možete na mail: zembies.streetfood@gmail.com