3 min čitanja

Nakon sedam rasprodanih konferencija u kojima je sudjelovalo 2.500 sudionika i 170 predavača, prije svjetske turneje, u Zagreb stiže najveća Inspire Me konferencija do sad.

Konferencija će imati čak četiri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru, community), a okupiti će 70 govornika, predavača te 200-ak kompanija i poduzetnika te 40 izlagača.

Inspire Me u Zagrebu održat će se 16. studenog u City Plazi (ex Hypo centar) od 10-18h.

Nakon konferencije slijedi nešto nesvakidašnje – pub quiz s Aleksom Curaćem Šarićem u kojem će snage odmjeriti predavači i sudionici, a sve završava u stilu s velikim after partyem u Johann Francku.

Što nas očekuje na konferenciji u Zagrebu?

Organizatori najavljuju brojna poznata domaća i svjetska imena koja će vas inspirirati na zagrebačkom izdanju konferencije.

Dosad su najavili slijedeće govornike i predavače: Krešimir Macan, naš najpoznatiji PR-ovac, Branimir Brkljač, suosnivač Top Shopa i pokretač Mokrin House, Tarik Filipović, glumac i TV voditelj, Tomo Ricov, event čarobnjak i pokretač Weekend Media Festivala, Ida Prester, glazbenica i voditeljica, Mate Janković, kuharski virtuoz, Alis Marić, pokretačica Čitaj knjigu – najčitanijeg književnog bloga u regiji, Hana Hadžiavdagić, influencer i TV voditeljica, Aleks Curać Šarić, stand up komičar, Krešimir Dvorski, CEO Nextbike, Albert Gajšak, mladi čudotvorac koji je osmislio Makerbuino i Makerphone, Morena Milevoj, pokretačica Brendaonice, Denis Zembo, zločesto dijete kuhinje i jedan od najpriznatijih gastronoma, Marko Lončar, jedan od naših najpoznatijih fitness trenera, Vladimir Benić, CEO Posao na dlanu,  Diana Gluhak, naša najpoznatija nutricionistkinja, Dejan Nemčić, humanitarac i pokretač “Uživo sa svih kontinenata” i “Afrika možemo zajedno”…

Osim inspirativnih govora, održat će se i 8 specijaliziranih radionica iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT, fitnessa, prehrane i dr.

Ovo će biti najveća konferencija do sada, pa će sudionici moći i naučiti kako programirati, okušati u gamingu, doznati sve o 3D printerima, informirati se o mogućnostima za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te o prilikama koje nude EU fondovi.

Za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima.

Tri tehnološka noviteta

Na konferenciji nas očekuju predstavljanje tri tehnološke premijere. Prva je Makerphone, pa tako nakon konzole mladi čudotvorac Albert Gajšak ima novi proizvod – Makerphone. Nakon uspjeha SCUM-a, nova igra zaokuplja pažnju hrvatske javnosti, a njezin tvorac je Marko Tominić iz domaćeg studija Tanais Games. Saint Kotar je point’n’click igra s temom psihološkog horora, a radnja igre smještena je u Gorski kotar. Zagrebački srednjoškolci pokretači su nove hit aplikacije Mundus – društvene igre 21. stoljeća koja spaja elemente klasičnih društvenih igara i mobilnu aplikaciju.

Zanimljiva dva pred eventa konferencije

Konferenciju u Zagrebu najaviti će dva događanja. U Swanky Mintu održat će se panel “Digitalni nomad: Život u koferu” u kojem će sudionici prestaviti kako izgleda graditi karijeru i zarađivati kruh kao freelancer. Event će začiniti stand-up battle u kojem će se okušati naši poznati komičari, a predvoditi će ih Aleks Curać Šarić.

U sklopu humanitarne košarkaške utakmice “Širi dobro” javne osobe poput glumaca, sportaša i voditelja odigrati će tekmu u svrhu prikupljanja sredstava za beskućnike Grada Zagreba. Cjelokupni program odvija se u Cedevitinom Domu košarke na Velesajmu.

Najveći speed dating i networking u Hrvatskoj ikad!

U sklopu konferencije u Zagrebu održati će se dvije prave poslastice. Prva od njih je do sad najveći networking program – powered by Starter održan u Hrvatskoj u kojem će sudjelovati čak 200 poduzetnika, kompanija, institucija i ostalih zainteresiranih. Bit će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam i ugostiteljstvo, IT, marketing, financije i OPGove.

Na najvećem okupljanju poduzetnika (i onih koji to žele postati) sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva. Trenutni popis sudionika po industrijama objavljen je na linku, a više detalja o networkingu saznajte na linku. Prijave za networking otvorene su do 31. listopada odnosno do popunjavanja kapaciteta.

Također, u sklopu konferencije biti će održan i veliki speed dating s poslodavcima – powered by Career Centar. Odlična je ovo prilika za studente i mlade da se na neformalan način upoznaju i predstave potencijalnim poslodavcima iz različitih djelatnosti.

Mjesto vrhunskog networkinga i odlične zabave

Zbog odličnog networkinga i zabave u kratko vrijeme konferencija je postala nezaobilazno mjesto za sve one koje zanimaju inspirativne priče, osobni razvoj, karijera, poduzetništvo, tehnologija, motivacija i uspjeh.

Rijetka je to prilika u godini da na jednom mjestu susretnete toliko inspirativnih i utjecajnih osoba iz različitih domena. Zbog odlične atmosfere networking s predavačima traje tokom cijele konferencije, a nastavlja se i na njenom neformalnom dijelu.

Glavni dio konferencije su uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, novinara, umjetnika, znanstvenika i dr., koji će podijeliti ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Inspire Me goes world tour

Nakon što je prošla cijelu Hrvatsku, poslije konferencije u Zagrebu slijede izdanja konferencije u većim gradovima regije, a potom i u ostatku Europe i svijeta.

Dodatne informacije    

Više informacija o konferenciji možete pratiti na webu i facebook stranicamaEarly bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 24. listopada, a dostupne su preko linka.