1 min čitanja

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog izdanja edukacije, Labin je i ove godine pokazao da voli digitalno. Novo izdanje Digitalne akademije okupilo je 50-ak sudionika.

Sudionici su se pokazali veoma zainteresiranim i proaktivnim. Aktivno su sudjelovali i dali svoj doprinos kroz vježbe i brojna pitanja za različite tematike. Najviše ih su se dojmila područja digitalnog marketinga, web dizajna, cryptovaluta i programiranja.

Sudionici su se povezali međusobno, ali i s predavačima akademije za pomoć i daljnje napredovanje u njihovim domenama.

Edukacija se održala u organizaciji Start-Up udruge i Grada Labina.

Za digitalni svijet nikad nije kasno

Polaznici su bili različitih interesa i dobi, a okupila ih je želja u jednom: stjecanjem novih znanja i iskustava u digitalnim područjima.

Raspon godina bio je od 20-50, pa je Digitalna akademija pokazala da “nikad nije kasno”, i da se digitalnu karijeru može ostvariti u bilo kojoj dobi.

Najveći dio sudionika znanja će upotrijebiti na postojećim poslovima iz raznih djelatnosti, ali dio već radi ili razmišlja na ulazak u digitalne vode.

Dojmovi sudionika

“Saznala sam jako puno toga i otkrila područja za koja nisam znala ni da postoje. Tako da je za mene bilo jako zanimljivo i korisno. Smatram edukaciju kao dobar početak za nekog tko se želi baviti digitalnim i svakako bih ju preporučila drugima.“ – dodala je Veronika Blašković, sudionica Digitalne akademije Labin.

Meni je bilo super iskustvo: motivirajuće, inspirirajuće. Nema se svugdje priliku čuti za takva iskustva, a posebno mi se od svih područja svidio grafički dizajn. Već sam se na preporuku predavača uključila u razne grupe i svakako ću se nastaviti educirati u ovom području. Željela bih i raditi u digitalnom svijetu. Svakako preporučujem drugima edukaciju”. – istaknula je Paula Čabrunić Cordova.