Chef Mate Janković i craft pivovara Varionica napravili su novo pivo, češki pilsner Papak! Puležani imaju čast da ga probaju među prvima, i to na otvorenju novog street fooda.
Humana gesta
Papak zapravo nije papak te podržava inicijativu Budi foodie tako da od svakog prodanog piva 50 lipa odlazi spomenutoj fundaciji.
Radi se o inicijativi chefa Rudolfa, čiji je cilj edukacija budućih naraštaja chefova, podizanje standarda domaće gastronomske scene te poticanje mladih ljudi ka karijerama u modernoj gastronomiji i ugostiteljstvu.
Premijera Papka
Mate je za ekskluzivnu premijeru Papka odabrao novi pulski street food. U kratkom roku Zembie’s je postao hit mjesto među Puležanima.
I ne samo to, naš najpopularniji chef pripremio je poseban meni, pa će tako posjetitelji moći uživati u kombinaciji burgera i tortilja (plata burger / plata tortilja + pivo Papak, za 120 kuna).
Otvorenje Zembie’s street fooda održava se u četvrtak, 23. srpnja u 19:30h, na terasi Hotela Amfiteatar (Amfiteatarska 6).