0 min čitanja

Chef Mate Janković i craft pivovara Varionica napravili su novo pivo, češki pilsner Papak! Puležani imaju čast da ga probaju među prvima, i to na otvorenju novog street fooda.

Humana gesta

Papak zapravo nije papak te podržava inicijativu Budi foodie tako da od svakog prodanog piva 50 lipa odlazi spomenutoj fundaciji.

Radi se o inicijativi chefa Rudolfa, čiji je cilj edukacija budućih naraštaja chefova, podizanje standarda domaće gastronomske scene te poticanje mladih ljudi ka karijerama u modernoj gastronomiji i ugostiteljstvu.

Premijera Papka

Mate je za ekskluzivnu premijeru Papka odabrao novi pulski street food. U kratkom roku Zembie’s je postao hit mjesto među Puležanima.

I ne samo to, naš najpopularniji chef pripremio je poseban meni, pa će tako posjetitelji moći uživati u kombinaciji burgera i tortilja (plata burger / plata tortilja + pivo Papak, za 120 kuna).

Otvorenje Zembie’s street fooda održava se u četvrtak, 23. srpnja u 19:30h, na terasi Hotela Amfiteatar (Amfiteatarska 6).

Više informacija 

Sve novosti oko premijere Papka i otvorenja street fooda pratite na Facebook eventu događaja i Instagram stranicama Zembie’s street fooda.

Za sve dodatne informacije možete se javite voditeljici (091 576 2362) ili na mail: zembies.streetfood@gmail.com