5 min čitanja

Nakon velikog iščekivanja, objavljeni su predavači prvog Inspire Me Campa: novog projekta unutar Inspire Me platforme.

Inspire Me Camp donosi nešto sasvim novo u svijet edukacije i networkinga u Hrvatskoj!

Ne vjerujete nam? Na kojem drugom eventu imate toliko poznatih imena, top radionica i jedinstvenu priliku da se u neformalnoj atmosferi povežete s vodećim profesionalcima. Sudionike očekuje i odličan gastro-avanturistički program u kojem će posjetiti tri prekrasna istarska gradića te kušati vrhunsko vino i najbolje maslinovo ulje na svijetu.

Jesmo li spomenuli ekskluzivnu pretpremijeru startupa odnosno aplikacije “Circle Diet”  koja će promijeniti svijet prehrane masterchefa Deniza Zembe?

Sve to vas čeka, od 04.10. (od 20h) do 06.10. (do 16h), na prvom izdanju Inspire Me Campa. Early bird ulaznice u prodaji su do 19. rujna.

Kamp je namijenjen za sve one koji žele razviti ideju ili projekt, razmišljaju o promjeni karijere, organizaciji događaja, pokretanju/razvijanju vlastitog posla ili žele dobiti motivaciju i inspiraciju u životu i poslu.

Mix edukacije, zabave i vrhunskog networkinga

Za prvo izdanje organizatori najavljuju brojna poznata imena iz svijeta poduzetništva, financija, marketinga, PR, prodaje, fitnessa i novih tehnologija…

Dosad su poznati idući  predavači: Ante Grancarić, marketinški čarobnjak koji stoji iza priče o Swankyu i Pop Summer Gardenu, Krešimir Dvorski, vlasnik franšize Nextbike za jugoistočnu Europu i stručnjak za prodaju, Dario Zorić, mentor, predavač i direktor Riječke razvojne agencije Porin, Marko Lončar, fitness trener, Matej Šimunić, digitalni nomad i full stack developer s iskustvom rada na velikim IT projektima diljem svijeta, Amel Hadžipašić, marketinški stručnjak i jedan od idejnih začetnika Inspire Me platforme, Claudia Pučić, voditelj projekata u IDA-i i stručnjak za EU fondove, Ivo Zubčić, voditelj prodaje i web trgovine u IT kompaniji E-Glas.

Mentori na kampu biti će Sven Maričić, hrvatski znanstvenik godine i mentor startupovima, Željka Barišić, voditeljica marketinga američko-hrvatskog startupa Luxheal, Blanka Lasić, CEO Mindist i coach, i Deniz Zembo, vlasnik hotela Amfiteatar i pokretač startupa Circle Diet.

Osim brojnih radionica, održat će se i dva inspirativna predavanja u kojem će svoje priče podijeliti Bruno Šimleša i Dejan Nemčić.

Kako se radi o prvom izdanju Inspire Me Campa organizatori najavljuju brojna iznenađenja koja će otkrivati do samog početka kampa.

Sadržaj programa

U sklopu kampa održat će se cijeli set interaktivnih radionica iz područja koje su ključne za osobni rast pojedinca.

Kako bi sve bilo praktičnije, osobe stječu znanja iz različitih područja istovremeno razvijajući svoju ideju (npr. projekt, poslovnu ideju, event…). Osobe koje nemaju ideju priključuju se onima koji je imaju te se formira više timova.

Ideje se razvijaju uz pomoć mentora, a na kraju kampa se proglašavaju najbolje ideje od strane stručnog žirija. Sudionici na kraju kampa dobivaju certifikat o sudjelovanju.

Radionice se odvijaju iz sljedećih područja:

  • Osobno brendiranje – naučite kako brendirati sebe ili proizvod/uslugu na društvenim mrežama;
  • Upravljanje karijerom – Prednosti i nedostaci različitih oblika karijere: rad u kompaniji vs. postani poduzetnik vs. digitalni nomad.

– Kako ući u poduzetništvo? – potpore, krediti za poduzetnike i savjetodavna potpora – saznajte gdje ih tražiti, koga pitati i kako iskoristiti sve što vam se nudi.

– Kako zarađivati putem interneta?

– Mogućnosti obrazovanja i rada u inozemstvu;

  • Pametno poslovno planiranje – stavite na papir i evaluirajte svoju ideju (poslovnu ideju, projekt, event i sl.) putem najcjenjenije metode “Business Model Canvas”;
  • Kako prezentirati poslovnu ideju – pripremite se za prezentaciju i pitchanje svog projekta investitorima, sponzorima i poslovnim partnerima. Otkrijte kako u malo vremena mnogo reći i prodati svoju ideju dok je ona još uvijek samo u vašoj glavi;
  • Digitalizacija poslovanja i prodaje – kako prodati online i promovirati putem digitalnih kanala (Facebook, Instagram, Adsi) te kako zaraditi na internetu. Kako napraviti web stranicu u WordPressu. Besplatni digitalni alati: Canva, Hootsuite;
  • Fitness i prehrana za bolje rezultate u karijeri i poslu – Vježbe tokom i nakon radnog vremena. Pravilan način prehrane. Izrada vlastitog režima vježbi i prehrane.
  • Kako se nositi sa stresom – oslanjanje na osobne vještine, tehnike komunikacije, disanje, koncentraciju i samopouzdanje.

Izleti u pitoreskna mjestašca

Sudionici će se tokom edukacija upoznati s Pulom putem razgledavanje starogradske jezgre uz vodiča i posjetama Areni i Memo Muzeju.

Osim toga, biti će organizirani izleti u čarobna istarska mjesta. Prvi na redu je Labin, prilikom čega će sudionici razgledati stari grad i posjetiti art i gastro galeriju Negri. Nakon toga, put ih vodi do Svetvinčenta, u kojoj će se osim razgledavanja starogradske jezgre i Kaštela Morosini Grimani okušati u jedinstvenoj escape igri u Escape Castleu. Prilikom posjete Buzetu upoznati će se sa pričom o tartufima, a u obilasku grada na brdu – Motovuna posjetit će i “B5” – Wine bar s najboljim pogledom na svijetu.

Foto: Motovun & B5 Wine Bar

Priča o vinu by William Negri

Sudionicima kampa očaravajuću gastro priču ispričat će William Negri. Autor je vrhunskih Negri vina i maslinovog ulja koje je ocijenjeno među 50 najboljih na svijetu. Tradicija proizvodnje vrhunskih proizvoda u ovoj plemićkoj obitelji duga je 500 godina.

Priča je nedavno postala još impresivnija, s obzirom da je u starogradskoj jezgri u Labinu otvorena art i gastro galerija ovog poduzetnika.

Posjetitelji kampa posjetiti će Labin, prilikom čega će ih u gastro svijet uvesti William Negri. Nakon kratke prezentacije i obilaska galerije, sudionici će uživati u istarskim delicijama i Negri vinima i uljem.

Foto: William Negri & Art galerija Negri

Dva projekta iz Inspire Me platforme

Na početku kampa sudionici će imati priliku prisustvovati dvama projektima proizašlima iz Inspire Me platforme. Radi se o edukacijskoj platformi “Amfiteatar” i startupu koji će promijeniti svijet prehrane “Circle Diet”.

Sudionici Inspire Me campa sudjelovat će 04. listopad na otvorenju Kulinarskog razvojnog centra u hotelu Amfiteatar u Puli. Radi se o platformi masterchefa Deniza Zembe u kojoj će se održavati radionice kuhanja za amatere i profesionalce.

Na otvorenju centra biti će predstavljena još jedna inovacija iz “Zembine kuhinje”: aplikacija Circle Diet, koja će korisnicima pomoći da se zdravije hrane, smršave, izaberu plan dijete, promijene svoje navike i izaberu prikladne vježbe.

A little party never killed nobody

Kako bi se malo opustili i još bolje međusobno upoznali sudionike prvog kampa očekuje i odlična zabava.

Prvog dana na rasporedu je Breaking the ice party, a u subotu će posjetitelji s predavačima i mentorima napraviti “turu” po pulskim pubovima Shipyard, Uliks i Old City.

Način prijave

Za sudjelovanje na Inspire Me campu obvezno je ispuniti prijavni obrazac na linku. Nakon prijave sudionici će na mail dobiti podatke o načinu uplate (online plaćanje ili uplatnica u banci ili pošti).

Inspire Me camp počinje 4. listopada (od 20h), a završava 6. listopada (do 16h). Edukacije su na rasporedu 05. listopada (subota), a izleti 06. listopada (nedjelja). Early bird popust može se iskoristiti uz uplate najkasnije 19. rujna.

Zbog velikog interesa, a ograničenog kapaciteta preporuka je da prijavu izvršite što ranije.

* Napomene: Cijena jednodnevne ulaznice u subotu, 05.10. koja uključuje sve edukacije (bez izleta i evenata) odnosno radionice iznosi 400,00kn (za studente 300,00kn).

Grupni popust: Regular ulaznica za 2 osobe iznosi 1.400,00 (1.000,00 – studenti), Gold ulaznica za 2 osobe iznosi 2.000,00 (1.600,00 – studenti), VIP ulaznica za 2 osobe iznosi 2.500,00kn.

VIP kotizacija uključuje smještaj tj. 2 noćenja u hotelu Amfiteatar, a za kategorije ulaznica koje ne uključuju smještaj postoji preporučeni smještaj.

Opće napomene: Za sve izlete u 3 mjesta u Istri osiguran je besplatan prijevoz. Pub crawl održava se u pubovima Shipyard, Uliks i Old City u Puli. Cooking show je natjecanje u kuhanju u timovima za amatere koje će održati prvi hrvatski Masterchef Zembo.

Dodatne informacije

Novosti o kampu pratite na Facebooku i Instagramu platforme te FB događaju kampa. Za sva pitanja šaljite upite na društvene mreže ili na mail inspiremeplatforma@gmail.com ili na 098 965 2335.