1 min čitanja

Medijska scena Istre dolaze na prvi Bizzy Party. Na prvom Bizzy Partyiju, 22. ožujka u 18h, u Shipyardu sudjelovati će brojni marketingaši i mediji.

Fokus prvog Bizzy Partyija biti će na komunikacijama, pa će tako sudjelovati brojni profesionalci i poduzetnici iz područja marketinga, PR i medija.

Jedan je to od rijetkih networking događaja u Istri, u kojem poslovnjaci imaju priliku da upoznaju kolege iz svoje, ali i drugih industrija. Tako će osim profesionalaca iz komunikacija, prvi event okupiti brojne poduzetnike (i one koji to žele postati) iz različitih djelatnosti.

Panel “Moć medija”

Glavni događaj unutar Bizzy Partyija je panel u kojem će gostovati vlasnici, urednici i novinari u medijima.

U panelu “Moć medija“ gosti su: Robert Frank, glavni urednik Glasa Istre, Denis Mikolić, urednik TV Nove, Tatjana Kaštelan, HRT Radio Pula, i Elvis Uravić, portal Labinska komuna. Voditelj panela je poznato lice s malih ekrana Marko Percan.

Biti će riječ o novim trendovima, načinima promocije u medijima, novim medijskim formatima poput podcasta, promociji proizvoda i evenata putem medija…Također, sudionici panela podijelit će kako to izgleda raditi u medijima i graditi karijeru u ovom području.

Okupljanje poduzetnika i onih koji to žele postati

Osim panela, održat će se i veliki networking u kojem sudionici imaju priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Koncept networkinga biti će u speed dating formi, u kojoj će se sudionici jedni drugima predstavljati sebe i svoje interese tokom jedne minute.

Poslije networkinga sudionici će moći uživati u zalogajima našeg masterchefa Deniza Zembe te vrhunskim vinima naše poznate vinarije San Mauro iz istarskog Momjana.

Sudionici networkinga 

Neki od sudionika networkinga biti će Robert Frank (Glas Istre), Ivor Balen (Glas Istre), Denis Mikolić (Tv Nova), Tatjana Kaštelan (HRT Radio Pula), Marko Percan (HRT), Igor Franković, Rovinj FM, Sergej Sinković (San Mauro), Deniz Zembo (Hotel Amfiteatar), Tatjana Elvis Cerin (eIstra.info), Elvis Uravić (Labinska komuna), Anita Šimek (Istra Buzz), Amel Hadžipašić (InspireMe.hr), Ivan Sapundžić (360 Agency), Nenad Karleuša (A5 agencija), Ivana Vinko (360 Agency), Adisa Kljajić (Ad Stamina), Igor Dundara (Tango media), Claudia Pučić (Vortice), Diego Martinčić, freelancer, Vilijam Mendiković (Empire real estate)…

Za koga je namijenjen

Bizzy Party namijenjen je za poduzetnike i one koji to žele postatizaposlenikevoditelje marketinga i prodajeurednike i novinarebusiness developerestudentefreelancere te sve one koji se žele povezati s ljudima sličnih interesa i sklopiti poslovne suradnje.

Način prijave

Sudjelovanje na Bizzy Partyiju je besplatno uz obveznu prijavu putem prijavnog obrasca na linku.

Prijaviti se možete najkasnije do 11. ožujka. Zbog velikog interesa, a ograničenih kapaciteta preporuka je da to učinite što ranije.