1 min čitanja

Moj Zaba Start je natječaj za dodjelu financijskih potpora najboljim poduzetničkim i društveno korisnim idejama i projektima.

Natječaj je pokrenut 2013. godine te je do sada, u okviru pet natječaja, podržao preko 50 projekata iz različitih područja po odabiru stručne komisije i prema odabiru javnosti.

Stručna i financijska podrška idejama

Uz stručnu i financijsku potporu lakše je no ikad realizirati dugogodišnje snove o razvoju i širenju postojećeg ili pokretanju novog projekta. Zagrebačka banka zna da inovativne i kreativne ideje zaslužuju priliku za potporu i razvoj, zato je i ove godine pokrenula Moj Zaba Start koji se realizira kroz tri natječaja: Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo.

Čak 12 najboljih projekata u ove tri kategorije zajedno će osvojiti 990.000 kuna vrijedne financijske potpore.

Prijave su otvorene do 10. srpnja 2019. u podne.

Ambasadori ovogodišnjeg natječaja jesu: Hrvoje Balen (osnivač Učilišta Algebra), Kata Barišić (vlasnica internetske trgovine PokloniMe.hr), Marin Trošelj (suosnivač i direktor tvrtke STEMI) i Irena Orlović (urednica i vlasnica splitske izdavačke kuće Harfa).

Predstavljanje natječaja po gradovima

Na radionicama sudionici će se detaljnije upoznati s ovogodišnjim Moj Zaba Start programom, saznati kako se prijaviti, na što obratiti pozornost i dobiti korisne savjete kako ispuniti prijavnicu.

Prva po redu je Rijeka, gdje se radionica održava u utorak, 21. svibnja, u prostorima RiHuba od 11-13h. Predviđene su još radionice u Čakovcu (28. svibnja) i Zagrebu (04. srpanj).

Dosadašnji dobitnici

Neki od dosadašnjih dobitnika nagrade jesu tehnološko rješenje za upravljanje poslovanjem u pčelarstvu MyBeeLine, web aplikacija za iznajmljivače Rentlio, Park znanosti – park interaktivnih eksponata, automatizaciju fizioterapijske tehnike Hip rehabilitation device (HRD).

Više informacija

Više informacija o natječaju pronađite na portalu mojzabastart.hr.