3 min čitanja

U Pulu dolazi najveća Inspire Me konferencija dosad! Konferencija se održava 11. svibnja (10-18h) na Fakultetu ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković”.

Konferencija u Puli po mnogo čemu biti će posebna pa sudionike očekuju brojni sadržaji. Na konferenciji će najpopularniji spisatelj Bruno Šimleša proslaviti 18 godina spisateljske karijere. Dolazi i kompletna postava Edu Splash platforme na čelu s event čarobnjakom Davorom Uljanićem, pa će se sudionici tokom konferencije moći iz prve ruke upoznati s  trendovima iz DJ-inga, produciranja glazbe i videa.

Organizatori konferencije u Puli su Start-Up udruga, poduzetnički portal eIstra.info, Fakultet ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” i Istarska razvojna agencija.

Inspiracija, učenje i networking

Zbog odličnog networkinga i atmosfere konferencija je postala nezaobilazno mjesto za sve one koje zanimaju inspirativne priče, osobni razvoj, karijera, poduzetništvo, tehnologija, motivacija i uspjeh.

Rijetka je to prilika u godini da na jednom mjestu susretnete toliko inspirativnih i utjecajnih osoba iz različitih domena, a okuplja mlade, poduzetnike, profesionalce te sve one željne osobnog rasta i napretka neovisno o području u kojem rade i djeluju.

Inspirativni govori

Najveća Inspire Me konferencija u Puli okupiti će brojna imena. Dosad su najavljeni idući govornici: Ana Tolić Božić, direktorica CMGa za Hrvatsku, Bruno Šimleša, poznati spisatelj i TV voditelj, Krešimir Dvorski, CEO Nextbike, Marko Braić, glumac, Ivan Bengeri, svjetski putnik i osnivač Idemo putovati, jesti i piti, Aleks Curać Šarić, najavangardniji među komičarima, Jan Bolić, književnik, Filip Zoričić, Institut Mediteran & Memo Muzej, Jelena Vitasović, urednica Medulin FM, Deniz Zembo, prvi hrvatski Masterchef i vlasnik Hotela Amfiteatar, Sergey Te, hotelijer, Domagoj Ostović, CEO Lloyds Design, Davor Uljanić, Edu Splash, Marino Šabijan, CEO Luxheal, Ana Vilenica, glumica, Dragan Barišić, Mijena, Katarina Moškatelo, poznati glas s TV reklama, Kaja Pavlinić, mlada genijalka, Sven Maričić, znanstvenik godine, Jadranka Mikša, Seaside Istria, Daniel Vučetić, North East Agency, Denis Prenkaj, DPoslovi, Andrea Budić & Lucia Omrčen, Soul Ting…

Regular bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su najkasnije do 05. svibnja preko linka.

Radionice

Osim inspirativnih govora, održat će se i 6 specijaliziranih radionica iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT…

Kaja Pavlinić, mlada genijalka, otkriti će koje su mogućnosti za mlade i poduzetnike putem EU fondova i kako ih ostvariti. Matija Plastić, iz agencije Mijena u radionici “Versus. Istine i laži u digitalnom marketingu” dati će insight o društvenim mrežama, Adsima i sl. namijenjen svima kojima zanimaju najnoviji trendovi u marketingu. Mateo Hrastnik i Massimo Orbanić iz Lloyds Designa imati će radionicu programiranje za početnike, u kojoj će potpuni laici moći iz prve ruke vidjeti kako izgleda programiranje u  trenutno najpopularnijem programskom jeziku JS. U radionici o organizaciji događaja majstori zanata otkriti će kako to izgleda behind the scenes i koji su sastojci potrebni za jedan uspješan event. Marin Ćuk, poznati fotograf, amaterima i zaljubljenicima u fotografiju približiti će tajne dobre fotografije i snimanja.

Najveći networking u Istri ikad!

U sklopu konferencije u Puli održati će se jedna prava poslastica – najveće okupljanje poduzetnika (12:30-14:00h) u Istri koje će okupiti 100-ak poduzetnika i onih koji to žele postati.

Zastupljene su različite djelatnosti s naglaskom na turizam, nekretnine, IT, marketing, eko biznis, OPGove i nove tehnologije.

Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Neki od dosadašnjih participanata podijelili su svoja iskustva:

“Više od desetljeća intenzivno se bavim networkingom i mogu reći da mi je rijetko koja konferencija na jednom mjestu u tako kratkom vremenu donijela toliki broj kvalitetnih kontakata te poslovnih suradnji kao InspireMe. Ova konferencija za mene je idealno mjesto za inspiriranje sebe i drugih, networkanje, educiranje te neizostavno dobru zabavu – all inclusive package” – navodi svoje iskustvo Željka Barišić, iz tvrtke Luxheal.

“Na prošlogodišnjoj konferenciji u Rijeci dogovorio sam suradnju s našim najpoznatijim maslinarom Tedi Chiavalonom kojem radimo novi web, a u Puli pronašao novog zaposlenika Eddyija Vukušića koji kod nas radi kao UX designer” – ističe Domagoj Ostović, CEO uspješne IT tvrtke Lloyds Design.

“Networking je bio drugačije iskustvo od ostatka konferencije jer nas je na najbolji način  prisilio da ispričamo o sebi ono najbitnije i tako spojio s ljudima istog interesa i osobno to mi je puno značilo. Također na temelju tih kratkih razgovora ostvario sam i 2 poslovne suradnje koje su se čak pretvorile u dugoročnije projekte.” – ističe Aleks Curać Šarić, freelancer.

Sudjelovanje je moguće uz business kotizaciju koje su dostupne preko linka, a više informacija o networkingu pronađite na linku.

Nastavak druženja u Shipyardu

Druženje se nastavlja na neformalnom dijelu konferencije u Shipyardu. U 19h počinje stand up u kojem će vam osmijeh na lica staviti komičar Aleks Curać Šarić, a program se nastavlja u 21h after partyem do ranih jutarnjih sati.

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji možete pratiti na facebook stranicama. Regular bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 05. svibnja, a dostupne su preko linka.

Prati nas i na: FB event, Instagram