2 min čitanja

Jedna od najaktivnijih udruga ne staje s projektima ni u desetoj godini postojanja! Kako je u planu još mnoštvo novih projekata i izazova, “startupovci” traže pojačanje.

Odlična je to prilika da sudjeluješ u organizaciji brojnih postojećih i novih projekata, ali i da putem mentorstva i potpore ostalih članova ostvariš vlastite ideje na najbolji mogući način!

Novi članovi imati će priliku realizirati svoje ideje ili sudjelovati u organizaciji nekih od najvećih projekata u Hrvatskoj poput Inspire Me konferencije, Career Boostera, Startup akademije, Turističke akademije, IT contesta

Pokreni posao ili karijeru

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinci, koji sudjeluju u organizaciji projekata udruge, izgrade zavidne karijere u velikim kompanijama ili uspješno uplove u poduzetničke vode.

Osim za stjecanje praktičnog znanja, odlična je to prilika za upoznavanje i suradnju s vodećim profesionalcima iz struke.

Vrhunski networking i odlična zabava

Zbog odličnog community-ija stvorenog oko udruge, odnosi uspostavljeni s mentorima, predavačima i ambasadorima prilikom rada na projektima, nastavljaju biti support i u daljnjoj karijeri mlade osobe.

Osim učenja i networkinga važan dio je i zabava pa se tokom cijele godine održavaju teambuildinzi i nezaboravni partyiji na kojima se okupljaju članovi i ambasadori udruge iz cijele Hrvatske. Pogledajte kako to izgleda na You Tube kanalu udruge.

Iskustva dosadašnjih članova

Iskustvo je jedinstveno i inspirativno“, ističe dugogodišnja članica Paula Čabrunić. Lijepo je biti okružen mladim i perspektivnim ljudima, prepunim zanimljivih ideja i volje za stvaranjem. Svaki je projekt nova priča, nova avantura kojoj se uvijek pristupa s velikim entuzijazmom i željom za kreiranje lijepoga, dodaje za kraj ova članica udruge.

Jedan od članova, Denis Alessio, ističe da mu je rad na projektima omogućio da sistematizira vlastite ideje i otkrijem neke svoje, do sada neistražene kvalitete. “Izbrusio sam analitičke sposobnosti i podignuo vještine rada u timu na još višu razinu” nadodaje Denis.

Tko se može prijaviti? 

Prijave su namijenjene za studente i mlade neovisno o studiju/struci, usmjerenju i gradu u kojem studiraju ili rade. Prijaviti se mogu:

  • Studenti svih godina studija različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija i dr. sa prosjekom ocjena iznad 3.5., a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Zadar, Pula, Dubrovnik, Varaždin, Koprivnica)
  • Mlade osobe do 30 godina s VSS ili VŠS

Način prijave

Odabrani kandidati postati će član jednog tima (financije, marketing, suradnje, dizajn, multimedija (foto i video), IT, projekti, PR).

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu:
start.up.udruga@gmail.com s naznakom „Prijava za tim“ najkasnije do 02. ožujka.

Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima organizatora (prilika za tvoje predstavljanje i pitanja koje imaš za nas J ), a sa svima onima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti online (npr. putem skype-a).

Više informacija možete pronaći na linku.

Dodatne informacije

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: start.up.udruga@gmail.com ili postavite upit preko facebook stranice Start-Up udruga.

O Startup udruzi

Start-Up udruga osnovana je 2010. godine s ciljem poticanja poduzetništva i zapošljavanja mladih različitih struka i usmjerenja. Od osnivanja udruge realizirano je 12 projekata u kojima je sudjelovalo preko 10.000 studenata i mladih u 6 gradova u Hrvatskoj.

Udruga ima 150 članova i volontera, od kojih su većina mladi i studenti fakulteta u Zagrebu, Rijeci, Puli, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Koprivnici, Karlovcu, Slavonskom Brodu…