2 min čitanja

Na Inspire Me konferenciji u Rijeci, 12. travnja, na Ekonomskom fakultetu, održat će se veliki networking program (12:30-14h) u kojem će sudjelovati čak 100 poduzetnika, kompanija, institucija, JLRS, udruga, organizacija…

Najveće je to okupljanje poduzetnika (i onih koji to žele postati) na Kvarneru i rijetka prilika da na jednom mjestu susretnete sudionike iz svoje i drugih industrija.

Biti će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam i ugostiteljstvo, IT, marketing, financije, OPGove, nekretnine, eko biznis te startupove.

Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Sudjelovanje je moguće uz kupnju Business kotizacije za Inspire Me konferenciju preko linkado 11. travnja.

100 poduzetnika na jednom mjestu

Networking je namijenjen prvenstveno za poduzetnike neovisno o veličini i djelatnosti. Kroz networking poduzetnici će moći unaprijed ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Kroz ostatak programa konferencije sudionici će dobiti uvid u najnovije trendove i tehnologije u poslovanju, saznati o mogućnostima financiranja projekata putem nacionalnih i EU fondova, pronaći zaposlenike, kupce i dobavljače te steći nova znanja putem specijaliziranih radionica.

Bogat program za poduzetnike

Organizatori najavljuju brojna uspješna imena iz svijeta biznisa na riječkom izdanju konferencije. Neki od njih su Krešimir Macan, naš najpoznatiji PRovac, Ivan Birkić, direktor Zagrebačke banke, Ivana Matić, CEO Women in Adria, Deniz Zembo, vlasnik Hotela Amfitetatar, Katarina Moškatelo, freelancer, Adriano Požarić, CEO Info Lab Mediji, Marinela Dropulić Ružić, CEO Meraklis, Marija Mažar, Stilueta, Aleks Curać Šarić, freelancer, Elvis Cerin, CEO eIstra…Više o programu konferencije možete pronaći na linku.

Osim networking programa u sklopu konferencije održati će se cijeli niz aktivnosti namijenjenih poduzetnicima (i onima koji to žele postati).

Uspješni primjeri

Upravo zbog pozitivnih iskustava s prethodnih konferencija, posebice one u Zagrebu, koja je okupila čak 200 poduzetnika, organizatori su i u Rijeci odlučili napraviti najveće okupljanje poduzetnika na Kvarneru.

Jedni od sudionika, Domagoj Ostović i Aleks Curać Šarić, ispričali su svoja iskustva:

“Na prošlogodišnjoj konferenciji u Rijeci dogovorio sam suradnju s našim najpoznatijim maslinarom Tedi Chiavalonom kojem radimo novi web, a u Puli pronašao novog zaposlenika Eddyija Vukušića koji kod nas radi kao programer” – ističe CEO ove uspješne IT tvrtke Lloyds Design.

“Networking je bio drugačije iskustvo od ostatka konferencije jer je na najbolji način nas prisilio da ispričamo o sebi ono najbitnije i tako nas spojio sa ljudima istog interesa i osobno to mi je puno značilo. Također na temelju tih kratkih razgovora ostvario sam i 2 poslovne suradnje koje su čak se pretvorile u dugoročnije projekte” ističe Aleks Curać Šarić.

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji možete pratiti na facebook stranicama. Ulaznice su u prodaji do 11. travnja, a dostupne su preko linka. Program konferencije nalazi se na linku.

O Inspire Me konferenciji

Inspire Me konferencija održana je do sada u pet gradova: Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku i Zadru, a sudjelovalo je preko 2.500 sudionika i 170 predavača.

Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Nikola Žinić, Rob Anderson, Miljenko Vaić,  Ivo Usmiani, Sandro Mur, Krešimir Dvorski, Stevica Kuharski, Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković, Iva Soldo… Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu konferencije.