3 min čitanja

Na Inspire Me konferenciji u Zagrebu, 16.11. u City Plazi (ex Hypo centar), održat će se veliki networking program powered by Starter u kojem će sudjelovati čak 200 poduzetnika, kompanija, institucija, JLRS, udruga, organizacija…

Najveće je to okupljanje poduzetnika ikad u Hrvatskoj i rijetka prilika da na jednom mjestu susretnete sudionike iz svoje i drugih industrija.

Biti će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam i ugostiteljstvo, IT, marketing, financije, OPGove i nekretnine.

Popis sudionika po industrijama objavljen je na linku, a više detalja o networkingu saznajte na linku. Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Prijave za networking otvorene su do 31. listopada odnosno do popunjavanja kapaciteta, a sudjelovanje je moguće uz kupnju Business kotizacije za Inspire Me konferenciju preko linka.

200 poduzetnika na jednom mjestu

Networking je namijenjen prvenstveno za poduzetnike iz cijele Hrvatske neovisno o veličini i djelatnosti. Kroz networking poduzetnici će moći unaprijed ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Naglasak će biti i na međunarodnim suradnjama pa će tako biti prisutni sudionici iz zemalja regije tj. Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije.

Kroz ostatak programa konferencije dobiti će uvid u najnovije trendove u tehnologije u poslovanju, saznati o mogućnostima financiranja projekata putem nacionalnih i EU fondova, pronaći zaposlenike, kupce i dobavljače te steći nova znanja putem specijaliziranih radionica.

Za koga je još networking namijenjen?

Osim predstavljanja usluga kompanije će moći uspostaviti suradnje i partnerstva sa startupovima i malim poduzetnicima u cilju poticanja inovacija i stvaranja novih izvora prihoda. Kroz predstavljene inicijative na konferenciji moći će odabrati društveno odgovorne projekte koje će podržati u idućim godinama.

Udruge i organizacije će predstaviti svoj rad i projekte u cilju dobivanja na vidljivosti, sklapanja partnerstva te financiranja projekata kroz sponzorstva i ostala financiranja od strane prisutnih kompanija i JLRS.

JLRS odnosno gradovi i općine će se putem sudjelovanja na networkingu i programu konferencije upoznati s primjerima dobre prakse, uspješnim razvojnim strategijama, biti u prilici sklopiti partnerstva za EU projekte te povezati i uspostaviti suradnje s drugim gradovima i općinama iz cijele Hrvatske.

Mediji će imati priliku predstaviti programske novosti, pronaći oglašivače, dogovoriti razmjenu sadržaja te doznati najnovije trendove u industriji.

Bogat program za poduzetnike

Osim networking programa u sklopu konferencije održati će se cijeli niz aktivnosti namijenjenih poduzetnicima (i onima koji to žele postati).

Tako će se održati specijalizirane radionice vodećih stručnjaka iz područja financija, marketinga, IT, osobnog razvoja, prehrane, fitnessa, event management, PR, turizma…

EU corner za poduzetnike

Isto tako, u sklopu konferencije institucije će predstaviti mogućnosti za pokretanje i financiranje postojećih poslova i projekata. Putem EU cornera posjetitelji će tokom cijelog dana moći saznati o mogućnostima koje za poduzetnike i mlade nude EU fondovi.

Pronađite zaposlenika

U sklopu konferencije biti će održan i veliki speed dating poslodavaca i mladih – powered by Career Centar. Odlična je ovo prilika za poslodavce da se prezentiraju kao poželjan poslodavac i pronađu potencijalne zaposlenike.

Novi trendovi i tehnologije u poslovanju

Kroz program konferencije bit će predstavljeni najnoviji trendovi i tehnologije u poslovanju poput nativnog oglašavanja, influencera, clouda, big data, IoT, umjetne inteligencije…

Važnost networkinga

Konferencija je postala prepoznatljiva po odličnoj atmosferi i vrhunskom networkingu na formalnom i neformalnom dijelu konferencije. Uostalom, Inspire Me od samih početaka ima koncept inspire, learn, network.

Koncept proizlazi iz uvjerenja da je svakoj osobi, neovisno o fakultetu, struci, karijeri, poslu i dr., za “uspjeh” potrebno konstantno učenje i usavršavanje, iskustvo uspješnih pojedinaca, motivacija te održavanje poslovnih kontakata s profesionalcima, poduzetnicima i kompanijama.

Uspješni primjeri

Biti će ovo treći put da se održava posebna sesija s networking programom u sklopu Inspire Me konferencije.

Upravo zbog pozitivnih iskustava s prethodnih konferencija organizatori su ovaj put odlučili napraviti iskorak i napraviti najveće okupljanje poduzetnika u Hrvatskoj i šire.

Jedan od sudionika, Domagoj Ostović, kaže da je putem sudjelovanja na konferenciji sklopio nove poslove i pronašao novog zaposlenika.

“Na konferenciji u Rijeci dogovorio sam suradnju s našim najpoznatijim maslinarom Tedi Chiavalonom kojem radimo novi web, a u Puli pronašao novog zaposlenika Eddyija Vukušića koji kod nas radi kao programer” – ističe CEO ove uspješne IT tvrtke Lloyds Design. 

Neformalni dio konferencije

Druženje se nastavlja i na neformalnom dijelu konferencije. Za dobru atmosferu biti će zadužen Aleks Curać Šarić koji će voditi pub quiz u kojem će snage odmjeriti predavači i sudionici networkinga. Da sve završi u velikom stilu održat će se i ekskluzivni after party u Johann Francku.

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji možete pratiti na webu facebook stranicama. Early bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su samo do 11. listopada, a dostupne su preko linka.

O Inspire Me konferenciji

Inspire Me konferencija održana je do sada u pet gradova: Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku i Zadru, a sudjelovalo je preko 2.500 sudionika i 170 predavača.

Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Nikola Žinić, Rob Anderson, Miljenko Vaić,  Ivo Usmiani, Sandro Mur, Krešimir Dvorski, Stevica Kuharski, Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković, Iva Soldo… Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu konferencije.