2 min čitanja

Na Inspire Me konferenciji u Puli, 11. svibnja, na Fakultetu ekonomije i turizma, održat će se veliki networking program (12:30-14h) u kojem će sudjelovati čak 100 poduzetnika i onih koji to žele postati.

Najveće je to okupljanje poduzetnika (i onih koji to žele postati) u Istri i rijetka prilika da na jednom mjestu susretnete sudionike iz svoje i drugih industrija.

Biti će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam, nekretnine, IT, marketing, financije, OPGove, nekretnine, eko biznis te startupove.

Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Sudjelovanje je moguće uz kupnju Business kotizacije za Inspire Me konferenciju preko linka.

Organizatori Inspire Me konferencije u Puli jesu Start-Up udruga, poduzetnički portal eistra.info, Fakultet ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” i Istarska razvojna agencija.

100 poduzetnika na jednom mjestu

Networking je namijenjen prvenstveno za poduzetnike neovisno o veličini i djelatnosti. Kroz networking poduzetnici će moći unaprijed ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Kroz ostatak programa konferencije sudionici će dobiti uvid u najnovije trendove i tehnologije u poslovanju, saznati o mogućnostima financiranja projekata putem nacionalnih i EU fondova, pronaći zaposlenike, kupce i dobavljače te steći nova znanja putem specijaliziranih radionica.

Bogat program za poduzetnike

Organizatori najavljuju brojna uspješna imena iz svijeta biznisa na pulskom izdanju konferencije. Neki od njih su Domagoj Ostović, CEO Lloyds Design, Krešimir Dvorski, Nextbike, Dragan Barišić, Agencija Mijena, Deniz Zembo, vlasnik Hotela Amfiteatar, Katarina Moškatelo, freelancer, Sergey Te, hotelijer, Marino Šabijan, CEO Luxheal, Aleks Curać Šarić, freelancer, Elvis Cerin, CEO eIstra, Cinzia Zubin, HBOR, Jelena Vitasović, Regional Express, Sven Maričić, Sveučilište u Puli, Željka Barišić, Life Z&Z, Kaja Pavlinić, Tinja, Rajko Horvat, Atima, Marijeta Matijaš, Kreacija, Daniel Vučetić, North East Agency, Jadranka Mikša, Seaside Istria, Denis Prenkaj, DPoslovi…Više o programu konferencije možete pronaći na linku.

Osim networking programa u sklopu konferencije održati će se cijeli niz aktivnosti namijenjenih poduzetnicima (i onima koji to žele postati).

Uspješni primjeri

Upravo zbog pozitivnih iskustava s prethodnih konferencija, posebice one u Zagrebu, koja je okupila čak 200 poduzetnika, organizatori su i u Puli odlučili napraviti najveće okupljanje poduzetnika u Istri.

Dosadašnji sudionici networkinga ispričali su svoja iskustva:

“Na prošlogodišnjoj konferenciji u Rijeci dogovorio sam suradnju s našim najpoznatijim maslinarom Tedi Chiavalonom kojem radimo novi web, a u Puli pronašao novog zaposlenika Eddyija Vukušića koji kod nas radi kao UX designer” – ističe Domagoj Ostović, CEO uspješne IT tvrtke Lloyds Design.

“Networking je bio drugačije iskustvo od ostatka konferencije jer nas je na najbolji način prisilio da ispričamo o sebi ono najbitnije i tako spojio sa ljudima istog interesa i osobno to mi je puno značilo. Također na temelju tih kratkih razgovora ostvario sam i 2 poslovne suradnje koje su čak se pretvorile u dugoročnije projekte.” – ističe Aleks Curać Šarić, freelancer.

“Inspire Me konferencija spojila me s mnoštvom ljudi i donijela suradnje koje nisam mogla ni pretpostaviti. Tako  sam upoznala ljude preko kojih sam dobila posao, i to u području u kojem nisam mislila da ću se pronaći – u glazbi!” – ističe Petra Perić, studentica medicine.

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji možete pratiti na facebook stranicama. Regular bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 03. svibnja, a dostupne su preko linka.

O Inspire Me konferenciji

Inspire Me konferencija održana je do sada u pet gradova: Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku i Zadru, a sudjelovalo je preko 4.500 sudionika i 195 predavača.

Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio (Atlantic Grupa), Boris Žgomba (Uniline), Nikola Žinić (Bruketa&Žinić), Rob Anderson (CMG), Miljenko Vaić (Nestle),  Ivo Usmiani (JGL), Sandro Mur, Krešimir Dvorski (Nextbike), Stevica Kuharski, Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković, Iva Soldo… Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu konferencije.