3 min čitanja

Bliži se veliko okupljanje poduzetnika i onih koji to žele postati! Na Inspire Me konferenciji u Zagrebu, 20. ožujka, u City Plazi (ex Hypo Centar) sudjelovati će 150 malih i srednjih poduzetnika.

Jedan je to od rijetkih networking događaja u Hrvatskoj, u kojem sudionici imaju priliku da upoznaju kolege iz svoje, ali i drugih industrija.

Peti je ovo po redu “Business networking” koji se održava u sklopu Inspire Me konferencije.

U dosadašnjim izdanjima sudjelovalo je 600 sudionika, a nekih od njih bili su Krešimir Macan (CEO Manjgura), Rob Anderson (CMG), Adriano Požarić (Info Lab Mediji), Ivan Birkić (Zagrebačka banka), Ivica Horvat (Plava tvornica), Moreno Coronica (Coronica vina)…

Okupljanje poduzetnika i onih koji to žele postati

Zbog pozitivnog feedbacka sudionika, na Inspire Me u Zagrebu održat će se prošireno okupljanje poduzetnika, a sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Koncept će ostati nepromijenjen, u speed dating formi, u kojoj će se sudionici jedni drugima predstavljati sebe i svoje interese tokom jedne minute.

Poslije networkinga sudionici će moći uživati u zalogajima našeg masterchefa Deniza Zembe te vrhunskim vinima naše poznate vinarije San Mauro iz istarskog Momjana.

Fokus na komunikacijama, turizmu i novim tehnologijama 

Sudionici networkinga biti će iz različitih djelatnosti. Ovogodišnji fokus biti će na 3 teme: turizam (smještajni kapaciteti, ugostiteljstvo, gastronomija, OPGovi, zdrava prehrana), komunikacije (marketing, PR, mediji), nove tehnologije (IT, inovacije, gaming, blockchain, 3D, crypto, VR).

Sudionici networkinga 

Neki od sudionika ovogodišnjeg networkinga jesu Matija Žulj, Agrivi, Ognjen Bagatin, CEO Poliklinka Bagatin, Davor Bilman, poslovni savjetnik, Krešimir Dvorski, CEO Nextbike, Deniz Zembo, Hotel Amfiteatar, Ivan Tominac, Poslovni dnevnik, Dejan Donev, Keks Pay, Elvis Cerin, CEO eCroatia, Sven Maričić, Znanstveni institut Visio, Marin Mrša, Peekator Mikela Buršić Lisjak, OPG Buršić, Sergej Sinković, San Mauro, Željka Barišić, Forca Digital Agency, Denis Prenkaj, DPoslovi, Adisa Kljajić, Ad Stamina, Vlatko Horvat, Delicia, Lea Kosović, LOL Agency, Dario Varošanec & Dario Begonja (Hero Factory), Nenad Karleuša, A5 agencija, Trpimir Kvesić, In Sky Solutions, Ivo Zubčić (Oxygen Tech), Nikola Zec (Gooders News), Katarina Moškatelo, VOX, Edis Tabaković (INC), Marko Bogdan, Juice & Welness Consulting, Sandra Bortek, Sightrun, Kristina Škaler (Fab Lab), Ivan Ilijašić, Orioly, Ljudevit Grgić, X-ica…

Uspješni primjeri

Zbog pozitivnih iskustava s prethodnih konferencija, organizatori su ponovno odlučili okupiti poduzetnike na jednom mjestu. Dosadašnji sudionici networkinga ispričali su svoja iskustva:

“Networking je bio odlično iskustvo jer nas je na najbolji način prisilio da ispričamo o sebi ono najbitnije i tako spojio sa ljudima istog interesa i osobno to mi je puno značilo. Također na temelju tih kratkih razgovora ostvario sam i 2 poslovne suradnje koje su čak se pretvorile u dugoročnije projekte.” – ističe Aleks Curać Šarić, freelancer.

“Inspire Me jedan je od onih evenata gdje odlazite s osmijehom na licu te poslovnom idejom ili novim poslovnim partnerstvom u planu. Po mom iskustvo to je mjesto gdje je moguće od same informacije kako pokrenuti posao doći do pokretanja samostalnog posla te širenja kvalitetnog poslovnog networkinga.” – ističe Adisa Kljajić, osnivačica marketinške agencije Ad Stamina.

“Networking me spojio s mnoštvom ljudi i donio suradnje koje nisam mogla ni pretpostaviti. Tako  sam upoznala ljude preko kojih sam dobila posao, i to u području u kojem nisam mislila da ću se pronaći – u glazbi!” – ističe Petra Perićstudentica medicine.

“Odlično mjesto za stvaranje novih poslovnih prilika i upoznavanje uspješnih osoba iz različitih industrija. Jedno zanimljivo i prije svega, korisno iskustvo. – ističe Nikola Zec,  NZ Business Group

Za koga je namijenjen

Business networking namijenjen je za poduzetnike i one koji to žele postati, voditelje marketinga i prodaje, business developere, studente, freelancere te sve one koji se žele povezati s ljudima sličnih interesa i sklopiti poslovne suradnje.

Način prijave

Sudjelovanje na “Business Networkingu” moguće je uz kupnju Business kotizacije za Inspire Me konferenciju preko linka.

Više o programu Inspire Me konferencije u Zagrebu pronađite na linku.

O Inspire Me konferenciji

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Jedna je to od najvećih poslovnih konferencija koja je do sada održana u 5 gradova, a na njoj je sudjelovalo preko 5.000 sudionika i 250 predavača.

Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Krešimir Macan, Nikola Žinić, Rob Anderson, Sandro Mur, Tarik Filipović, Ćiro Blažević, Korado Korlević…