1 min čitanja

Nastavlja se turneja Turističke akademije po Istri. Prvo na redu je izdanje u Buzetu koje će se održati 16. lipnja (16:30-19:30) u Narodnom domu.

Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta za sudjelovanje, preporuka je da svoju prijavu izvršite što ranije preko linka.

Organizatori akademije su Start-Up udruga, Grad Buzet i Turistička zajednica Grada Buzeta, a više o programu edukacije pročitajte u nastavku.

Zanimljive radionice i predavanja

Anita Šimek, održat će predavanje “Turizam nakon covida – Kako izvući najbolje iz situacije”. U svojoj radionici obraditi će post corona promjene koje su se dogodile u vidu bookinga, uređenja, komunikacije s gostima i dr.

Također, biti će riječ o primjerima dobre prakse smještajnih kapaciteta koji su se uspjeli prilagoditi novonastaloj situaciji na uspješan način.

Ivan Sapundžić (360 Agency) dati će pregled suvremenih trendova u turizmu, a Ivana Vinko pokazati uspješne primjere upotrebe fotografije i videa za bolju prezentaciju i promociju objekata.

Panel predavanje

U sklopu akademije već je održano panel predavanje “Istria full of life: Kako prodati priču u turizmu” u kojem su sudionici predstavili zanimljive turističke priče.

Sudionici panela bili su Darko Hrvatin (Bruman), Deniz Zembo (Hotel&Restaurant Amfiteatar) i Vlatko Horvat (Delicia).

Kako se prijaviti

Za sudjelovanje u Turističkoj akademiji možete se prijaviti putem linka u nastavku: https://forms.gle/DHkQxGd79ZYG88Za6

O detaljima i programu dobit ćete obavijest putem e-maila po dobivenim prijavama. Dodatne informacije moguće je dobiti na broj 098 965 2335.

Jedinstven koncept u Hrvatskoj

Turistička akademija je dvodnevna edukacija namijenjena malim iznajmljivačima i svima koji to žele postati.

Jedinstveni je to koncept u Hrvatskoj u kojem sudionici na jednom mjestu, potpuno besplatno, mogu dobiti sve što je potrebno za uspješno poslovanje u turizmu.

Osim iznajmljivačima, akademija je namijenjena i poduzetnicima, studentima, profesionalcima, kao i svima onima koji se jednostavno žele upoznati s novim trendovima u turizmu.

Više informacija

Više informacija o rasporedu i predavačima Turističke akademije možete pratiti i na Facebook stranicama.