2 min čitanja

Nakon uspješnog prvog dijela Digitalne akademije, koji je pobudio velik interes u Bujama, uskoro slijedi i nastavak.

Svi oni koji žele unaprijediti svoj rad, karijeru, školovanje ili poslovanje tvrtke kroz digitalna znanja moći će to na naprednoj razini akademije. Digitalna akademija omogućava da nešto za što bi vam trebali mjeseci, naučite uz pomoć stručnjaka iz prakse kroz dva dana programa.

Napredna razina Digitalne akademije u Bujama održava se 16. i 17. ožujka, a oba dana su u satnici 17:00-20:30h.

Veliku podršku projektu dali su Grad Buje i Pučko otvoreno učilište Buje, prepoznajući potrebu edukacije građana Bujštine.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti besplatno preko linka, a sudjelovati mogu i oni koji nisu bili na početnom, I. dijelu akademije.

Polaznici su zadnju akademiju ocijenili s 4,86 od 5, a u nastavku možete pročitati njihove dojmove.

Koncept akademije

Digitalna akademija daje uvod u digitalni svijet pa će tako polaznici iz širokog područja digitala dobiti znanja iz najvažnijih područja.

Sudionici će biti u prilici raditi na digitalnom projektu odnosno kroz praktične primjere savladati područja digitalnog marketinga, web dizajna, programiranja, cryptovaluta i NFT-a.

Osim stjecanja digitalnih vještina i izrade vlastitog projekta, sudionici na akademiji dobivaju uvid u strategije i alate koje mogu koristiti na svom poslu, digitalnoj karijeri, poduzetništvu ili freelancu.

Dojmovi sudionika

Patrizia Savian Ćatić i Amir Ćatić iz Buja istaknuli su da bi svakako preporučili akademiju i drugima te da žele sudjelovati i na naprednoj razini. “Bilo je jako lijepo i zanimljivo iskustvo, a broj polaznika u Bujama nas je ugodno iznenadio. Popričali smo i s ostalim sudionicima i svi su bili jako zadovoljni. Nakon odslušanih predavanja shvatili smo da možemo puno toga napraviti bolje, a iskoristiti ćemo dobivena znanja za posao uređenja interijera te iznajmljivanje vile za odmor. Sigurni smo da Buje imaju potencijal za razvoj u digitalnim područjima te otvaranje novih digitalnih tvrtki“.

Ajla Heralić živi u Bujama i ističe da je akademija bila veoma konstruktivna i da je za čistu peticu. “Smatrala sam nedostižnim IT sektor, a onda sam vidjela da to nije baš tako. Zainteresirao me čak dio oko newsletter marketinga i programiranja, iako sam do sada više bila bazirana na web dizajnu i copywritingu. Odlično bi bilo kad bi se akademija mogla proširiti i trajati još više dana jer koliko sam vidjela ima interesa iz cijele Istre. Smatram da je u digitalu budućnost i mislim da bi fokus na IT djelatnost potaknuo daljnji razvoj Buja“.

Gea Radetić ističe da joj je akademija bila iznad očekivanja te da je bila jako korisna. “Dojmilo se što je bilo inspirativno, motivacijski te bi apsolutno nastavila i preporučila drugima Digitalnu akademiju. Mislim da akademija ima potencijala da se pretvori u nešto veliko, npr. veliku konferenciju sličnu onim koje se već godina odvijaju iz tog područja. Stvarno imam pozitivne dojmove i vidim da bi priča u tom pravcu mogla biti uspješna“.

Način prijave

Prijaviti se možete besplatno putem prijavnog obrasca u nastavku: https://forms.gle/etfDYWv5H67R1WwHA, a preporuka je da zbog velikog interesa i ograničenog mjesta učinite to što ranije. Nakon uspješne prijave biti ćete obaviješteni o detaljima i programu.

Digitalna akademija u Bujama održava se je 16. i 17. ožujka, a satnica oba dana je 17:00-20:30h.

Više informacija

Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama, a više informacija možete dobiti putem maila digital.akademija@gmail.com.