0 min čitanja

Vjerojatno ste primijetili da se većina vaših interakcija između čovjeka i čovjeka odvija putem interneta; razgovaramo, čitamo, razgovaramo, kupujemo, učimo, radimo, odmaramo se, izlazimo i jebemo se preko računala.

Kad je sve ovo počelo? Što je sučelje i koliko ih ima? Mogu li se odjaviti?  Što je sljedeće?

Odnos čovjek-računalo: prošlost i budućnost

O tim i drugim provokativnim, ali pronicljivim pitanjima raspravljati će se u Kotaču u Puli.

Dođite spremni dijeliti svoju perspektivu ili slušati ako tražite da saznate više o sitnicama afere čovjek-računalo i njezinoj budućnosti.

Besplatno predavanje na rasporedu je u srijedu, 22. siječnja, u 18h, a više informacija možete pratiti na FB eventu događaja.

O predavaču

Gustavo Vilera je IT stručnjak specijaliziran za područja UX (User Experience), mobilnih aplikacija i interaktivnog dizajna. Ovaj iskusni poduzetnik i mentor završio je Studij Dizajna na Fakultetu BTK-FH u Berlinu. Održava predavanja diljem Hrvatske i šire, pri čemu je nedavno održao i jedno na Inspire Me Campu.

O Coworking Kotaču

Prvi coworking umjetnički klaster u Puli. Ovaj nekomercijalni klub osnovan je od strane Seasplash kolektiva kao nadogradnja postojećoj Edusplash platformi, odnosno multimedijalnoj platformi za edukaciju i razvoj. Kotač je zamišljen kao multimedijalni prostor za proizvodnju kulture, kulturnih i edukativnih programa, projekata i suradnje.