1 min čitanja

Bliži se peto izdanje Adria Business Network, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić.

Ovaj zanimljiv koncept koji je brzo stekao naklonost publike održat će se 4. ožujka 2020. u 18 sati u Kongresnom centru FORUM.

Kako zadržati top formu i izbjeći burnout

U prvom dijelu eventa naš gost predavač je fitness trener nove generacije i vlasnik brenda BITI FIT – Marko Lončar. Svjesni smo činjenice koliko nam posao i dnevni stres mogu utjecati na prehranu, stil života, a time i na zdravlje. Kako zadržati top formu i izbjeći potencijalni burnout, svima nam predstavlja izazov. Što je potrebno za pravilnu prehranu i vrhunsko zdravlje u svijetu biznisa, naučit ćete na ovom predavanju.

Fitness trener nove generacije

Marko je kolumnist Men’s Healtha i Večernjeg lista team te ambasador mnogih brendova. Predavač je na brojnim seminarima i radionicama na najvećim konferencijama u regiji, školama te kompanijama.Dugogodišnji je autor i gost u brojnim medijima. Influencer je s preko 80 000 pratitelja na Facebooku i Instagramu.  Za njegovo predavanje uvijek se traži mjesto više.

Jednominutni speed dating

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jedno minutni pitch.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s gostom predavačem te ostalim sudionicima.

Način prijave

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati na vrijeme, prijavom putem linka.

Generalni pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin te Kongresni centar FORUM Zagreb. Partner događaja je Kreativ info.

Adria Business Network događaj održava se svaki mjesec i traje 3 sata.