1 min čitanja

Zanimljivo predavanje i inicijativa za sve zaljubljenike u turizam i poljoprivredu očekuje nas idući tjedan u Vodnjanu!

Naime, na panelu “Povezivanje turizma i poljoprivrede: Može li se još bolje živjeti od turizma?!”, svoje poslovno iskustvo podijelit će vlasnici smještanih kapaciteta, OPGova i poduzetnici iz turizma.

Osim toga, na panelu će chef Deniz Zembo predstaviti idejno rješenje gastro proizvoda koji će se sastojati od namirnica odnosno proizvoda lokalnih OPGova iz Vodnjana i okolice.

Grad Vodnjan prepoznao je važnost povezivanja turizma i OPGova, a novo jelo bit će doprinos daljnjem razvoju turizma i respektabilne gastro scene koja se sastoji od vrhunskih proizvođača maslinovog ulja, vina, pršuta, sira…

Može li se od turizma još bolje živjeti?!

Panel je na rasporedu u srijedu, 23. listopada u 18:30h u u Pučkom otvorenom učilištu u Vodnjanu.

Kako napraviti uspješnu turističku priču, povezati turizam i gastronomiju, ponuditi dodanu vrijednost, produžiti sezonu, uvesti inovativnu ponudu?

Odgovore na ta pitanja znaju sudionici panela: Deniz Zembo (Hotel Amfiteatar), Mikela Buršić (Stancija Buršić), Silvano Puhar (Brist), Izabela Vitasović (Teraboto) i Franko Cetina (OPG Cetina).

Panelisti će podijeliti svoja poduzetnička iskustva iz turizma i dati svoje prijedloge oko osmišljavanja novog gastro-turističkog proizvoda.

Prijave za ovo panel predavanje za sve zainteresirane otvorene su preko prijavnog obrasca na linku. Preporuka je da prijavu izvršite što ranije zbog ograničenog kapaciteta.

Panel je namijenjen malim iznajmljivačima, poduzetnicima iz turizma, OPGovima, javnom i civilnom sektoru i svim zainteresiranim za područje turizma i poljoprivrede.

Panel se odvija unutar Startup akademije, koja se u Vodnjanu održava 23. i 24. listopada. Više informacija o Startup akademiji možete pronaći na linku.

Tvornica ideja by Deniz Zembo

Inače ideja za ovaj gastro proizvod proizašla je iz Kulinarskog Razvojnog Centra Amfiteatar, koji je nedavno otvoren u Puli pred 300 uzvanika.

Kulinarski razvojni centar edukacijska je platforma namijenjena amaterima, profesionalcima, OPG ovima i svim zaljubljenicima u kuhanje. Okuplja najpoznatije stručnjake iz područja gastronomije i nutricionizma. Radionice će pokrivati područja pripreme mesa, ribe, vina, maslinovog ulja, tartufa, koktela, craft piva…  

Pokretač platforme je naš proslavljeni kuhar i prvi hrvatski Masterchef Deniz Zembo. Edukacije unutar centra voditi će predavači poput Deniza Zembe, Mate Jankovića, Ivana Pažanina, Ivana Smetka, Filipa Savića, Ivana Milovana, Lorene Boljunčić, Marka Ristića, Ive Zembe…

Dodatne informacije

Za dodatne informacije ili suradnju oko gastro proizvoda zainteresirani se mogu javiti na kontakt: + 385 (0) 98 965 2335.