2 min čitanja

Koliko znaš jezika toliko ljudi vrijediš, moglo bi se danas primijeniti na digitalne vještine. Sve popularnija i traženija, ova znanja mogu vam pomoći te uvelike unaprijediti vaš rad, školovanje ili pokretanje tvrtke.

Potrebu da digitalne vještine približi što većem broju ljudi, neovisno o dobi, predznanju i interesima, prepoznala je Digitalna akademija, na kojoj je do sada sudjelovalo oko 250 sudionika.

Novo izdanje Digitalne akademije održava se 7. i 8. prosinca, online, a oba dana u satnici 17:00-20:30h. Svi zainteresirani mogu se prijaviti besplatno preko linka.

Na prošlogodišnjem izdanju sudjelovalo je oko 60-ak polaznika, a akademiji su dali ocjenu 4,73 od 5.

Koncept akademije

Digitalna akademija daje uvod u digitalni svijet pa će tako polaznici iz širokog područja digitala dobiti osnove iz najvažnijih područja.

Edukacija omogućava da nešto za što bi vam trebali mjeseci, naučite uz pomoć 5 stručnjaka iz prakse kroz dva dana programa.

Program

Sudionici će biti u prilici izraditi vlastiti digitalni projekt odnosno napraviti web stranicu i vlastitu marketinšku kampanju.

Akademci će steći osnove i iz drugih područja poput društvenih mreža, copywritinga, PR-a, grafičkog dizajna, programiranja, online poslovanja i prodaje (pokretanje webshopova), cryptovaluta, NFT-a…

Osim stjecanja digitalnih vještina i izrade vlastitog projekta, sudionici na akademiji dobivaju uvid u strategije i alate koje mogu koristiti na svom poslu, digitalnoj karijeri, poduzetništvu ili freelancu.

Dojmovi sudionika

Valentina Buršić, istaknula je da je izuzetno zadovoljna akademijom. “Već sam počela primjenjivati znanje s akademije u praksi, a edukacija me totalno motivirala da nastavim dalje, iako nisam imala iskustva iz tog područja. Napravila sam već par dizajna u alatu koji sam otkrila na akademiji. Preporučila bih svima da dođu na akademiju, čak i ako ih ne zanima digitalni svijet, pošto će svašta naučiti što mogu primijeniti u svakodnevnom životu.“, nadodala je Valentina za kraj.

Romana Maružin ističe da su dojmovi s akademije fenomenalni. “Oba dana su bila divna – jer je organizacijski tim top. Uspjeli su grupirati toliko informacija u izrazito kratko vrijeme. Doživjela sam totalno prosvjetljenje što se tiče programiranja obzirom da sam do ovog danas imala malo iskrivljenu sliku o tome (teško i dosadno). Planiram s kolegama pokrenuti tvrtku pa mi osobno jako puno znače stečena znanja na Digitalnoj akademiji”.

Akademija mi je bila jako korisna. Ostao sam oduševljen i ugodno sam se iznenadio. Nije sve ostalo na klasičnim predavanjima, već se kroz vježbe i networking ljude potaknulo na razmišljanje, dalo smjernice i samopouzdanje, upoznalo s alatima, približio potencijal karijere i rada u digitalu i sl. Sviđa mi se što su sudionici bili više uključeni kroz interakciju nego u svim drugim edukacijama na kojima sam bio. Edukacija me potaknula da se još više angažiram, realiziram svoje potencijale te pokrenem nešto svoje. Organizacijski tim i predavači bili su odlični, zanimljivi, konkretni, baš su se potrudili da sažmu svo svoje iskustvo i znanje.” – istaknuo je sudionik akademije Damir Popović.

Način prijave

Digitalna akademija Rovinj održava se 7. i 8. prosinca, a satnica oba dana je 17:00-20:30h.

Prijaviti se možete besplatno putem prijavnog obrasca u nastavku: https://forms.gle/siD2HVicBaUk2Qhu5, a preporuka je da zbog velikog interesa i ograničenog mjesta učinite to što ranije. Nakon uspješne prijave naknadno ćete biti obaviješteni o detaljima i programu.

Više informacija

Novosti o akademiji i drugim izdanjima pratite na facebook stranicama, a više informacija možete dobiti putem maila digital.akademija@gmail.com.